Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz'ı Transfer Eden Frankfurt, Weghorst için Harekete Geçti

Akın Ungan
15.06.2022 - 14:38 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 17:43

Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş ile anlaşan Eintracht Frankfurt, santrfor Wout Weghorst için siyah beyazlılara rakip oldu. Alman ekibi Şampiyonlar Ligi faktörüyle transferi bitirmek istiyor.

Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz'ı Transfer Eden Frankfurt, Weghorst için Harekete Geçti

AJANSSPOR HABER

Golcü arayışlarını sürdüren ve Hollanda Milli Takım oyuncusu  Wout Weghorst'u transfer etmek isteyen Beşiktaş'a Almanya'dan kötü haber geldi.

Şampiyonlar Ligi faktörü

Bild'in haberine göre Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz'ı transfer eden Eintracht Frankfurt, 29 yaşındaki Weghorst'u kadrosuna katmak için çalışıyor. Avrupa Ligi'ni kazanarak Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Alman ekibi için 29 yaşındaki Hollandalı futbolcu ekonomik bir seçenek olarak görülüyor.

Frankfurt Teknik Direktörü Glasner'in eski oyuncusu

Frankfur Teknik Direktörü Oliver Glasner, listesinde yer alan oyuncuyla Wolfsburg'da birlikte çalışmıştı. Hollanda Milli Takımı'nda bulunan Weghorst'un kararında Şampiyonlar Ligi faktörü ve Glasner'i tanımasının etkili olabileceği belirtiliyor.

Dünya Kupası için göz önünde olmak istiyor

Hollandalı Weghorst, kışın Katar'da yapılacak dünya Kupası kadrosunda yer almak için Premier Lig'den düşen Burnley'den ayrılmaya karar verdi. Burnley, 29 yaşındaki futbolcunun kiralık olarak gitmesine sıcak bakıyor. Weghorst'un bu hafta içinde gelecek sezon hangi takımda oynayacağına dair kararını vermesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş transferi KAP'a bildirdi
Habere Git

Weghorst'un performansı

Weghorst, Bundesliga'da Wolfsburg performansıyla dikkat çekti. Alman ekibiyle 144 maça çıkan 1,97 metre boyundaki santrafor, 70 gol attı, 22 asist yaptı. Bu perfmansıyla geçen sezon devre arasında Premier Lig ekibi Burnley'e 14 milyon Euro bedelle transfer oldu. Burnley formasını 20 kez giyen Weghorst 2 gol attı, 3 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler