Almanya'dan kupa maçı yorumu: 'Kupada iflas'

17.06.2020 - 12:11 | Son Güncellenme: 17.06.2020 - 12:16

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 eleyerek ilk finalist olması Almanya'da da haber oldu. Bild, bu maçı hem canlı yayınladı hem de maçla ilgili haberi okuyucularıyla paylaştı.

Almanya'dan kupa maçı yorumu: 'Kupada iflas'

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a 3-1 kaybederek yarı finalde elenmesi Alman basınında da gündem oldu. Almanya'da yayın yapan Bild, sarı-lacivertlilerin elenişini haber olarak okuyucularına duyurdu ve Kruse'nin de bu maçı ameliyat olduğu için sadece izleyebildiğini dile getirdi.

'Kupa iflası'

Bild, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmayı canlı olarak yayınladı. Ayrıca maç sonrasında Fenerbahçe'nin kupadan elendiği haber olarak okuyucularla paylaşıldı ve bu yenilgi 'kupa iflası' olarak tabir edildi.

Sörloth, Kruse...

Kupa yarı finali rövanş maçıyla ilgili haberde, Trabzonspor'da kiralık oynayan Alexander Sörloth'un performansının Bild aracılığıyla futbolseverlerle buluştuğu, Trabzonspor'un 1984 yılında aldığı kupa ve Kruse'nin durumuna da yer verildi. 

'Kruse, sadece izlemek zorunda kaldı'

Öte yandan Kruse'nin ameliyat olduğu ve sosyal medyada yaptığı açıklama hatırlatıldı. Kruse, "Umarım 2 hafta içinde tekrar koşulara başlayabilir ve tekrar sahaya çıkabilirim" ifadesine yer verildi.

Trabzonspor'un durumuna da değindiler

Trabzonspor'un Süper Lig'de 1. sırada yer aldığı ifade edilen haber ayrıca, Hüseyin Çimşir'in bordo-mavili kulübün efsanesi olduğu ve UEFA tarafından 1 yıl men cezasıyla Trabzonspor'un Avrupa rekabetinin dışında kaldığı dile getirildi. 

Senin için hazırladığımız haberler