Almanya'nın yeni gözdesi Ömer Faruk Beyaz

16.11.2020 - 20:42 | Son Güncellenme: 16.11.2020 - 20:48

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan genç yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz, Almanya'da gündem oldu. 'Türk Messi' olarak adlandırılan Ömer Faruk Beyaz'ın özellikle Schalke için ideal bir transfer olacağı vurgulandı. Öte yandan Ömer Faruk Beyaz'ın Fenerbahçe ile henüz sözleşme yenilemediği de Transfer Update-die Show programında özellikle vurgulandı. İşte detaylar...

Almanya'nın yeni gözdesi Ömer Faruk Beyaz

Alman Sky Sport News kanalında bu akşam (16 Kasım) yayınlanan Transfer Update-die Show (Transfer Güncellemesi Şovu) programında Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ömer Faruk Beyaz mercek altına alındı.

Her pazartesi Almanya saati ile 18:00-18:30 arası yapılan programda transfer piyasasındaki güncel spekülasyonlara, gelişmelere ışık tutularken genç oyuncular da scouting raporları üzerinden seyircilere tanıtılıyor.

Sky Sport transfer uzmanları, Beyaz’ın müthiş bir yetenek ve raporlarının çok iyi olduğunu belirtirken Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek genç oyuncunun Bundesliga, özellikle de bu tip oyunculara ihtiyacı olan Schalke için ideal olabileceğini ifade ettiler.

“Müthiş bir oyun görüşü var ve takımın hücumuna inanılmaz etki yapıyor” diyen program yorumcuları Beyaz’ı 'Türk Messi' olarak nitelendirdi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler