Alpaslan Öztürk için 4 takımdan teklif var! Galatasaray...

18.03.2021 - 20:17 | Son Güncellenme: 19.03.2021 - 13:19

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Göztepe'nin başarılı stoperi Alpaslan Öztürk sezon sonunda serbest kalacak. 27 yaşındaki stoperin temsilcisi Ömer Kızılkoca, Radyospor'a Alpaslan Öztürk'ün transfer gelişmelerini anlattı. Peki Galatasaray, Alpaslan Öztürk'ü transfer edecek mi? İşte detaylar...

Alpaslan Öztürk için 4 takımdan teklif var! Galatasaray...

Geçen yaz ve Ocak ayındaki transfer dönemlerinde Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu, sezon sonu için ise Galatasaray'ın istediği yönündeki haberlere konu olan Alparslan Öztürk ile ilgili, Belçika doğumlu futbolcunun temsilcisi Ömer Kızılkoca önemli açıklamlar yaptı.

"Görüşmelerimiz devam ediyor"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kızılkoca, "Geçen yaz, Alparslan için Göztepe'ye iki teklif geldi. Ama kulüpler anlaşma sağlayamadı. Alparslan'ın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Şu anda 4 kulüp beni aradı. Bir fikir teatisi yaptık. Henüz bir takımla anlaşmadık ama görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.  

"Göztepe'den çağrı gelmedi"

Ömer Kızılkoca, "Alparslan, Göztepe'yi evi gibi hissediyor; ama sosyal medyada taraftar neden sözleşme uzatmıyor gibi tepkiler gösteriyor; fakat bizden kaynaklanan bir sorun yok. Yönetim yeni sözleşme yapmak için bizi çağırmadı. Kulüp politikası böyle demek ki; ama bize davet gelirse bu davete icabet ederiz" şeklinde konuştu.

Galatasaray ve Fenerbahçe'den teklif var mı?

"Galatasaray ve Fenerbahçe sizi aradı mı?" sorusuna ise bu konuyla ilgili yorum yapmak istemediğini söyleyerek yanıt veren Kızılkoca, "Belçika'dan iki takımdan teklif aldık; bunu da değerlendiriyoruz. Ama Türkiye Ligi önde, her futbolcunun da 4 büyük takımda oynamak şeklinde bir hayali var. Elbette ki farklı bir gelişme olmazsa tercihini büyük takımlardan yana kullanır" dedi.

"A Milli Takım'dan davet bekliyor"

Daha önce Belçika genç milli takımlarında forma giyen Alparslan'ın A Milli Takım'da olmak istediğini belirten Kızılkoca, "Son 5-6 haftalık performansına baktığımızda milli takımı da hakettiğini düşünüyorum. A Milli Takım'dan davet bekliyor" diye konuştu. 

Alpaslan Öztürk'ün performansı

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Göztepe formasıyla 15 maça çıkan Alpaslan Öztürk iki gol atma başarısı gösterdi. 27 yaşındaki stoper oynadığı maçlarda gösterdiği performansla adından söz ettirse de iki farklı sakatlık yaşayıp bu sebeple 11 maç kaçırdı.

Senin için hazırladığımız haberler