Eyüprspor'dan Alpaslan Öztürk'ün Kado Dışı Bırakıldığı İddialarına Cevap

Akın Ungan
31.01.2023 - 15:11 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 15:33

Son dakika | TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Alpaslan Öztürk'ün kadro dışı bırakıldığına dair çıkan haberler hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar.

Eyüprspor'dan Alpaslan Öztürk'ün Kado Dışı Bırakıldığı İddialarına Cevap

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'de liderlik mücadelesi veren Eyüpspor'un sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Alpaslan Öztürk hakkında bir iddia ortaya atılmıştı. Eflatun-Sarılı kulüp, 29 yaşındaki futbolcu için açıklama yaptı.

Alpaslan Öztürk kadro dışı bırakıldı iddiası

Son iki maçını kaybederek, liderliği Samsunspor'a kaptıran Eyüpspor'un bir karar aldığı ve düşüşe geçilmesinin faturasını kestiği iddia edildi. İddiaya göre kulüp, Galatasaray'dan kiralanan stoper Alpaslan Öztürk'ü kadro dışı bıraktı.

Eyüpspor açıklama yaptı

Eyüpspor, Alpaslan Öztürk hakkında ortaya atılan iddia için açıklamada bulundu. Kulüp, oyuncunun kadro dışı bırakıldığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ile Konyaspor Amir için anlaştı!
Habere Git

"Haber gerçeği yansıtmamaktadır"

Yapılan açıklamada, "Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan 'Eyüpspor'da Alpaslan Öztürk, süresiz kadro dışı bırakıldı' haberi gerçeği yansıtmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Alpaslan Öztürk'ün bu sezonki perfornansı

Alpaslan Öztürk, bu sezon Eyüpspor forması ile 10 lig maçına çıktı. 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran savunmacı, asist katkısı sunamadı. 29 yaşındaki futbolcu 1 sarı kart, 1 de ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Aslan'ın Borini için yaptığı teklif belli oldu!
Habere Git

Eyüp, Samsun'un gerisine düştü

Spor Toto 1. Lig'de 21 maça çıkan Eyüpspor, 12 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak, 41 puan topladı. Liderlik mücadesi verdiği Samsunspor ile aynı puanda olan İstanbul temsilcisi, averaj farkıyla 2. sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler