Alpaslan Öztürk'ten duvar yazılı tepki!
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Süper Lig'in 26. haftasında yarın Göztepe'ye konuk olacak Galatasaray'da kadroya alınmayan Alpaslan Öztürk sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı

Son 5 Haber

Beşiktaş'tan Stuttgart'a Chabot Teklifi

Eyüpspor, eski Hataysporlu Bilal Boutobba'yı transfer etti!

Bayern Münih işi biraz abarttı! Tam 15 gol

Mike Tullberg'den Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklama: "Tur Atlamak Neredeyse İmkansızdı"

Diego Carlos'a öyle bir teklif geldi ki Fenerbahçe 1 saniye düşünmeden reddetti
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın Göztepe'ye konuk olacak Galatasaray kafilesi İzmir'e geldi. Ancak kadroya alınmayan isimlerden biri olan Alpaslan Öztürk sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak tepki gösterdi.
Öztürk Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta "Kimseden korkma." yazılı bir duvarın önünde durdu. Alpaslan Öztürk'ün bu paylaşımı kadroya alınmamasına tepki olarak yorumlandı.

Kasımpaşa maçında omuzundan sakatlanan Alpaslan Öztürk'ün Alanyaspor maçına yönelik taktik toplantısında Torrent'in en ince ayrıntıyı anlatırken dinlemediğini ve güldüğü İddia edilmişti. Alparslan ciddiyetsiz tavırları yüzünden de hocası tarafından Alanyaspor maçının kadrosuna alınmamıştı.
Yaşanan kadro dışı kalma olayının ardından Alparslan Öztürk'ün teknik direktör Domenec Torrent'ten özür dilediği öğrenildi. Özür'ün ardından Alpaslan’ın önümüzdeki haftalarda maç kadrosuna alınması bekleniyor.
Galatasaray'ın Göztepe'den sezon öncesinde kadrosuna kattığı Alpaslan Öztürk, 9 tanesi ilk 11 olmak üzere 13 maçta görev yaptı. 28 yaşındaki stoper bu maçlarda savunmadaki performansının yanı sıra 1 tane de asist yaptı.