Galatasaray, Kasımpaşa'nın golcüsü Umut Bozok'u transfer listesine aldı

23.03.2022 - 10:22 | Son Güncellenme: 23.03.2022 - 10:54

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için yoğun mesai harcayan Galatasaray, Kasımpaşa'nın golcüsü Umut Bozok'u gündemine aldı. İşte detaylar...

Galatasaray, Kasımpaşa'nın golcüsü Umut Bozok'u transfer listesine aldı

Yeni sezon için kolları sıvayan Galatasaray'da Kasımpaşa'nın başarılı ismi Umut Bozok listeye dahil edildi. Bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan, 14 gol, 7 asiste imza atan 25 yaşındaki golcü, A Milli Takım'a seçilmeyi başardı.

Galatasaray, Umut Bozok'u transfer etmek istiyor

Fotomaç'ın haberine göre; Kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu ile devam etmeyi düşünmeyen Galatasaray, Umut'u kadrosuna katmaya calışacak. Torrent de Kasımpaşa'ya 3-1 yenildikleri macta 1 gol, 1 asistle oynayan Umut için olumlu rapor verdi.

Kasımpaşa, Umut'un opsiyonunu kullandı

Lacivert-beyazlı kulüp, Lorient'ten 1 yıllığına kiraladığı 25 yaşındaki milli golcünün opsiyonunu kullandı ve bonservisini aldı.

İlgini Çekebilir
Fernando, Galatasaray'a transfer olacak mı? Başkan duyurdu...
Habere Git

Alpaslan ve Barış takasta önerilecek

Galatasaray yönetimi, kadroda düşünülmeyen yerli ve yabancı oyuncuları Kasımpaşa'ya takas olarak önerecek. Gözden çıkartılan Alpaslan Öztürk ve Barış Alper Yılmaz teklif edilecek futbolcuların başında geliyor. 

Kasımpaşa'nın 1.5 milyon euro yatırım yaptığı Umut Bozok'a 5 milyon euro değer biçtiği de gelen haberler arasında...

Sıkı Galatasaraylı

Beşiktaş'ın da transfer etmek istediği Umut, sıkı bir Galatasaray taraftarı olarak biliniyor. Başarılı futbolcu, Fransız basınına, "En büyük hayalinin bir gün Galatasaray'da forma giymek olduğunu' dile getirmekten çekinmedi. Hatta Galatasaray'a gol attığında da sevinmedi.

Senin için hazırladığımız haberler