Alpaslan'ın sevinci Almanya'da manşet oldu!

31.03.2021 - 15:56 | Son Güncellenme: 31.03.2021 - 16:00

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de forma giyen Alpaslan Öztürk'ün A Milli Takım kadrosuna davet edildiği anda yaşadığı sevinç Almanya'da da haber oldu. Alman basını, Alpaslan Öztürk için hangi yorumu yaptı? İşte yanıtı...

Alpaslan'ın sevinci Almanya'da manşet oldu!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 3. maçında Letonya ile oynanan mücadele öncesinde olağanüstü koşullar sebbiyle 8 futbolcu kadrodan çıkarıldı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de forma giyen Alpaslan Öztürk, Şenol Güneş tarafından kadroya dahil edildi. Alpaslan Öztürk, büyük bir sevinç yaşadı. Bu sevinç Almanya'da da haber oldu.

Göztepe, Alpaslan'ın sevinç gösterisini paylaştı

Göztepe Kulübü, Alpaslan Öztürk'ün A Milli Takım'a davet aldığı telefon konuşmasının sonunda gösterdiği sevincin güvenlik kamerası görüntülerini paylaşmıştı. 

Bild gazetesi manşetine taşıdı

Almanya'nın önde gelen kuruluşlarından Bild bu sevinç görüntülerini manşetine taşırken, "Alpaslan Öztürk, Türk Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna alındıktan sonra sevinçten deliye döndü" ifadesini kullandı. 

Son yıllarda çıkışta

Son 3 sezondur Göztepe formasını giyen 27 yaşındaki Alpaslan Öztürk, gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 15 maça çıkan deneyimli defans oyuncusu, 2 kez gol sevinci yaşadı.

Letonya maçında süre alamadı

Alpaslan Öztürk, geçtiğimiz sezon ise takımına 7 gol katkısı vermişti. Daha önce U18, U20 ve Ümit Milli Takım formalarını giyen Alpaslan Öztürk, kariyerinde ilk defa A Milli Takım'da yer aldı. Alpaslan, 3-3 biten Letonya maçında kadroda olmasına karşın süre alamadı.

Senin için hazırladığımız haberler