Alper Potuk transferinde son perde! Rizespor...

31.01.2020 - 14:34 | Son Güncellenme: 31.01.2020 - 11:40

Alper Potuk transferinde son perde! Rizespor...

Fenerbahçe’deki geleceği tartışma konusu olan, teknik direktör Ersun Yanal’ın planları arasında bulunmayan Alper Potuk konusunda bugün hareketli saatler yaşanabilir. Alper Potuk’u transfer etmek isteyen Çaykur Rizespor, futbolcudan gelecek haberi bekliyor. Alper Potuk, Rizespor’a transfer olacak mı? İşte bu sorunun yanıtı…

Rizespor, Alper Potuk’u transfer etmek istiyor

Rizespor, Alper Potuk transferini bitirmek için harekete geçti. Ancak; Karadeniz ekibinin Alper Potuk dışında da alternatiflerinin bulunduğu açıklandı.

Rizespor: ”Tek alternatif Alper değil”

Ajansspor’un ulaştığı Rizesporlu yetkililer, “Evet, gündemimizde olan bir futbolcu. Fakat; Alper Potuk bizim transferdeki tek tercihimiz değil” ifadesini kullandı.

Alper Potuk, Rizespor’a gitmek istemiyor

Öte yandan Alper Potuk’un Fenerbahçe’de kalma konusunda ısrarcı olduğu ve Rizespor’a transfer olmak istemediği belirtiliyor. Futbolcuya, Azerbaycan ekibi Karabağ Ağdam’ın talip olduğu iddia ediliyor.

Hasan Kartal, İsmail Kartal’ın da fikrini aldı

Bu arada Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal’ın Alper Potuk konusunda teknik direktör İsmail Kartal’ın da görüşünü aldığı öğrenildi. Rizespor'un teknik direktörü Kartal da bu transferin gerçekleşmesine yeşil ışık yaktı.

Transfer görüşmelerini Yılmaz Bal yürütüyor

Transfer için görüşmeleri Rizespor Kulübü Sportif Direktörü Yılmaz Bal yürütüyor. Rizespor, mali disipline sadık kalmak ve takım içindeki dengeleri bozmak istemiyor. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler