Alperen Şengün iddiası! Konferans yarı finalisti takım milli yıldızı istiyor

11.07.2024 - 12:00 | Son Güncellenme: 11.07.2024 - 12:12

NBA'de şampiyonluk hedefleyen takımlar, geçtiğimiz sezon Houston Rockets formasıyla müthiş bir performans sergileyen milli basketbolcumuz Alperen Şengün'ün peşine düştü. İşte detaylar...

Alperen Şengün iddiası! Konferans yarı finalisti takım milli yıldızı istiyor

AJANSSPOR - HABER

NBA’de Houston Rockets formasıyla üçüncü sezonunu geride bırakan 21 yaşındaki milli basketbolcu Alperen Şengün, bu sene gösterdiği performansla ligde adından en fazla söz ettiren isimlerin başında geliyordu.

Yeteneği ve performansıyla Denver Nuggets'ın yıldızı Nikola Jokic'e benzetilen Alperen Şengün ligin yıldızları arasında gösterilmeye başlandı. Ligin sonuna doğru yaşadığı sakatlık nedeniyle sezon erken kapatan Alperen Şengün diğer takımların da takibine girdi.

Pelicans'ın Ingram- Alperen takas teklifi reddedildi

The Athletic'ten Kelly Iko’nun haberine göre geçtiğimiz günlerde New Orleans Pelicans, Alperen Şengün için Houston Rockets‘a takasta Brandon Ingram’ı önderdi. Ancak Rockets bu teklifle ilgilenmedi ve gelen teklifi reddetti.

Knicks de Alperen'i istiyor

Palm Beach Post’tan Marc Berman’ın haberine göre ise Pelicans'ın ardından New York Knicks de Alperen Şengün ile ilgileniyor.

OG Anunoby’i takımda tutan, Mikal Bridges’i de takasla takıma kadrosuna katan Knicks, uzun pozisyonu için Alperen Şengün ile ilgileniyor.

Alperen Şengün performansı

2023-24 sezonunda 63 maça çıkan milli basketbolcumuz, 21.1 sayı, 9.3 ribaund ve 5.0 asist ortalamaları tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler