Alperen Şengün, All-Star Öncesi Konuştu: "Neler Yapabileceğimizi Gösterdik"

İsa Kethüda
18.02.2022 - 18:13 | Son Güncellenme: 18.02.2022 - 18:19

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, NBA All-Star öncesi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Alperen Şengün, All-Star Öncesi Konuştu: "Neler Yapabileceğimizi Gösterdik"

AJANSSPOR-HABER

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, NBA All-Star'da Rising Stars (Yükselen Yıldızlar) maçında sahaya çıkacak.

Milli yıldız, Cleveland'da düzenlenecek NBA All-Star maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

"Gençleri temsil ediyorum"

Şengün, "Öncelikle Türkiye'yi ve Houston Rockets'ı temsil ediyorum burada. Geçen sene genç bir takımdık Beşiktaş'ta. Ve gençlerin neler yapabileceğini gösterdik. Ben de buraya gelerek gençleri temsil ediyorum daha çok. Umarım daha çok çalışıp buraya gelebileceklerine, onlara bir idol olmuşumdur. Onun için mutluyum" dedi. 

Asistan koçlar tarafından seçilen kadrolar şöyle:


Rookies:

Scottie Barnes (Toronto Raptors), Cade Cunningham (Detroit Pistons), Ayo Dosunmu (Chicago Bulls), Chris Duarte (Indiana Pacers), Josh Giddey (Oklahoma City Thunder, Jalen Green (Houston Rockets), Herbert Jones (New Orleans Pelicans) Davion Mitchell (Sacramento Kings), Evan Mobley (Cleveland Cavaliers), Alperen Şengün (Houston Rockets), Jalen Suggs (Orlando Magic), Franz Wagner (Orlando Magic)


Sophomores:

Precious Achiuwa (Toronto Raptors), Cole Anthony (Orlando Magic), LaMelo Ball (Charlotte Hornets), Desmond Bane (Memphis Grizzlies),Saddiq Bey (Detroit Pistons), Anthony Edwards (Minnesota Timberwolves), Tyrese Haliburton (Sacramento Kings), Tyrese Maxey (Philadelphia 76ers), Jaden McDaniels (Minnesota Timberwolves), Isaac Okoro (Cleveland Cavaliers), Isaiah Stewart (Detroit Pistons), Jae'Sean Tate (Houston Rockets)

G-League'den seçilen oyuncular:

MarJon Beauchamp, Dyson Daniels, Jaden Hardy, Scott Henderson

  • 05.00: Yükselen Yıldızlar Turnuvası 1. maç (Team Worthy-Team Isiah)
  • 05.30: Yükselen Yıldızlar Turnuvası 2. maç (Team Payton-Team Barry)
  • 06.00: Yükselen Yıldızlar Turnuvası final maçı
Senin için hazırladığımız haberler