Alperen Şengün, NBA'deki 3 hedefini açıkladı

15.10.2024 - 11:38 | Son Güncellenme: 15.10.2024 - 11:45

ABD takımlarından Houston Rockets'ta forma giyen Türk basketbolcu Alperen Şengün, NBA'in yeni sezonundaki 3 hedefinden bahsetti. İşte detaylar...

Alperen Şengün, NBA'deki 3 hedefini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

NBA takımlarından Houston Rockets'ın formasını giyen Türk basketbol yıldızı Alperen Şengün, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Alperen, bu sezonki 3 hedefini açıkladı.


"Üç bireysel hedefim var"

Houston Rockets'ın başarılı pivotu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Alperen Şengün, hedeflerinden şu sözlerl bahsetti: "Üç bireysel hedefim var. Serbest atış ve üçlük yüzdemi yükseltmek istiyorum. Buna ek olarak All-Star takımına seçilmek istiyorum."

"Ceza olarak koşuyordum"

Sözlerine devam eden Alperen Şengün, "Disiplinli olmam gerekiyor. Yaz boyunca çok disiplinli bir şekilde çalıştım. Bir şut kaçırdığımda ceza olarak koşuyordum. Bu yaklaşım çok önemliydi" dedi.

Şut stilini değiştirdiğini belirten 22 yaşındaki oyuncu, "Şut atarken vücut pozisyonuma dikkat ediyorum. Doğru şut pozisyonuyla çok fazla tekrar yaptım. Geçen seneki şut stilimde omzumun duruşu çok doğru değildi. Artık her şutumu doğru şekilde atmaya büyük özen gösteriyorum" açıklamasında bulundu.

Kaldığı yerden devam ediyor

Houston Rockets'ın geçtiğimiz sezonki yıldızı Alperen Şengün, yeni sezon öncesi de hazırlık maçlarında gösterdiği performansla dikkatleri çekti.

Son olarak Rockets'ın, OKC Thunder'ı 122-113 mağlup etti karşılaşmada forma giyen Alperen, 22 dakikada kaydettiği 17 sayıyla karşılaşmanın en skorer oyuncusu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler