"Alperen Şengün vücudunu Instagram'da sergiliyor"

Cem Ergün
13.07.2024 - 17:12 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 17:19

NBA ekiplerinden Houston Rockets'ın başantrenörü Ime Udoka, takımın yıldızlarından Alperen Şengün hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Detaylar...

"Alperen Şengün vücudunu Instagram'da sergiliyor"

AJANSSPOR HABER

Eurohoops'un haberine göre; NBA'de Houston Rockets'ın 46 yaşındaki Amerikalı başantrenörü Ime Udoka, Rockets'ın Yaz Ligi'nde Los Angeles Lakers ile karşılaştığı maçın ardından milli basketbolcumuz Alperen Şengün hakkında özel açıklamalarda bulundu.

"Play-In ya da Play-Off'a kalsaydık oynayabilecek durumdaydı"

Alperen Şengün'ün sezon içerisinde yaşadığı bilek sakatlığından bahsede Udoka, "Alperen Şengün gelişmeye devam ediyor. Şu anda ayak bileği sakatlığının ardından iyi durumda, eğer Play-In ya da Play-Off'a kalabilseydik oynayabilecek durumdaydı. Yaza giriş yaparken bu durumda olması iyi bir şey, bu sayede çalışmalarına ve gelişimine ara vermedi. Türkiye’de iyi çalışıyor, orada onunla çalışan antrenörlerimiz var." şeklinde konuştu.

"Görünüşüyle gurur duyuyor"

Udoka, Alperen'in çok çalıştığını ve NBA'deki en iyilerden biri olduğunu şu sözlerle ifade etti: "Vücudunu Instagram’da sergiliyor, görünüşüyle gurur duyuyor. Şu anda çok çalışıyor, takımımız için neler yaptığını çok iyi anlıyorum. Onu çoğaltmak zor. Alperen, NBA’deki en iyi alçak post tehditlerinden birisi."

Rockets başantrenörü, sözlerini şöyle noktaladı: Onu ve geçtiğimiz sezon gösterdiği gelişimi seviyoruz. Sakatlanması üzücüydü ancak takımdaki diğer oyunculara ön plana çıkmaları için bir şans vermiş oldu.”

Senin için hazırladığımız haberler