Alperen Şengün'den iddialı açıklama! "Yapmama ihtimalimiz yok"

01.10.2024 - 09:58 | Son Güncellenme: 01.10.2024 - 10:04

NBA takımlarından Houston Rockets'ın formasını giyen milli basketbolcumuz Alperen Şengün, yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Alperen Şengün'den iddialı açıklama! "Yapmama ihtimalimiz yok"

AJANSSPOR - HABER

NBA'de Houston Rockets'da forma giyen Alperen Şengün, yeni sezon öncesi düzenlenen medya gününde soruları yanıtladı. İddialı açıklamalarda bulunan 22 yaşındaki oyuncu, yeni sözleşme görüşmeleri hakkında da konuştu.

"Sözleşme imzalamak istiyorum"

Houston Rockets ile yeni sözleşme görüşmelerine devam ettiklerini belirten Alperen Şengün, "Bir süredir kontrat için takımla görüşüyoruz. Ben yeni sözleşme imzalamak istiyorum, iki taraf da pazarlık halinde. Her şey yolunda, orta yolu bulacağımızı düşünüyorum. Hala zamanımız var, umarım anlaşmaya varırız" dedi.

"Bu sezon Play-Off yapacağımızı düşünüyorum"

"Bu sezon Play-Off yapacağımızı düşünüyorum" diyen Alperen Şengün, "Play-off yapmama ihtimalimiz yok, harika bir takıma sahibiz. Çok yetenekli oyuncularımız var. Geçen sezon Fred VanVleet ve Dillon Brooks ile oynadığımız ilk sezondu. Bu sene daha farklı olacak, Play-Off’a kalamamamızın bahanesi olamaz" dedi.

NBA'de geride bıraktığımız sezon performansıyla göz dolduran Alperen Şengün, talihsiz bir sakatlık geçirene kadar All-Star adayları arasında yer alıyordu.

63 maçta parkeye çıkan Alperen, 21.1 sayı, 9.3 ribaund ve 5.0 asist ortalamalarıyla sezonu tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler