Altay - Ankaragücü maçında kavga çıktı mı? Açıklama geldi...

16.11.2020 - 21:17 | Son Güncellenme: 16.11.2020 - 21:25

Koronavirüs sebebiyle ligde 2 maçları ertelenen Altay'da teknik direktörü Yücel İldiz, Radyospor'a konuştu. Ankaragücü ile hazırlık maçı yapmadıklarını söyleyen İldiz, kavga iddialarını da yalanladı. İşte tüm detaylar...

Altay - Ankaragücü maçında kavga çıktı mı? Açıklama geldi...

Altay Teknik Direktörü Yücel İldiz gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yücel İldiz, "Koronavirüs vakaları bize iki maça mâl oldu. Çok zor günler yaşadık. 2 maçımız da ertelendi. Balıkesirspor maçıyla bedensel olarak döndük. Takımda hemen hemen pozitif olmayan oyuncu kalmadı. Eski havamıza dönmek istiyoruz. Futbolcular büyük bir iştahla çalışıyorlar. Menemenspor maçıyla gücümüzü göstermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

'Hazırlık maçı yapmadık'

Ankaragücü ile hazırlık maçı yapmadıklarını söyleyen İldiz kavga iddiaları hakkında ise; "Oyuncularım 3-4 günde bir test oluyorlardı. Test olmaktan bıktılar. Hazırlık maçı oynamak için de test gerekiyordu. Bu sebeple Antalya'da maç yapmadık. Ankaragücü ile hazırlık maçı oynadığımız iddiaları doğru değil." dedi.

Hedef Süper Lig

Hedeflerinin bu sezon Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirten Yücel İldiz, "Biz sezon sonunda hak ettiğimiz hedef olan Süper Lig'e ulaşmış olacağız. Camiada bir fikir ve hedef birlikteliği var. Son günlerde çok talihsiz bir süreç geçirdik. Koronavirüs bu ligde en fazla bizi vurdu. Karantina dönemi bitti derken bu sefer de İzmir depremi meydana geldi. Psikolojik olarak çok zor dönem geçirdik. Lige yeniden başlıyoruz. İnşallah en kısa zamanda pandemi sona erer ve bu kara bulutlar dağılır." şeklinde konuştu.

Fatih Mert: "Ekmekçioğlu özür diledi"

Yücel İldiz kavga iddialarını doğrulamasa da; Ankaragücü Başkanı Fatih Mert sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Dün dost kulübümüz Altay ile takımımızın ortaklaşa yaptığı antrenman sonrasındaki müsabakada yaşanan ve istenmeyen olaylardan dolayı, orada bulunan Altay Başkanı Özgür Bey(Ekmekçioğlu) beni arayarak özür dilemiş, yaşanan olaydan dolayı üzüntüsünü belirtmiştir."

Senin için hazırladığımız haberler