Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu açıkladı: Alsancak Stadı ve transfer...

Salim Manav
18.11.2021 - 09:18 | Son Güncellenme: 18.11.2021 - 09:37

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu; Alsancak Stadı, Mustafa Denizli, Lis, Bamba ve Cebrail Karayel hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu açıkladı: Alsancak Stadı ve transfer...

AJANSSPOR-

Süper Lig'in yeni takımı Altay'da başkan Özgür Ekmekçioğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Alsancak Stadı ne zaman hazır olacak?

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Özgür Ekmekçioğlu, "Alsancak Stadyumu; bizim evimiz, yuvamız, camiamızın Büyük Altay olmasını sağlayan mabedimiz. Büyük Mustafa, 'Büyük Mustafa' olduysa Alsancak Stadyumu'nun sayesindedir. Alsancak Stadyumu bizim kalbimiz. Alsancak Stadyumu taraftarımız ve camiamızın desteğiyle aynı şekilde inşa edildi. İlk maçın ne zaman oynanacağı şu anda net belli değil, ikinci yarıya stadın hazır olmasını bekliyoruz." dedi ve ekledi:

'Mustafa Denizli ismi yakışır'

"Mustafa Denizli ismi Alsancak Stadyumu'na yakışır. Bu konuda takdir bakanlığımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ındır. Fatih Terim'in iki stadyuma, Şenol Güneş'in bir stadyuma ismi verildi. Mustafa Denizli'nin ismi de bir stadyuma verilmelidir. Mustafa Denizli, Alsancak Stadyumu'nda 'Büyük Mustafa' oldu. O statta 18 yıl oynadı. Alsancak Stadyumu için gönlümüzden geçen Mustafa Denizli ismidir, ben devlet büyüklerimizin de bu konuda sağduyu ile yaklaşacaklarını düşünüyorum."

'Büyük Altay'ın hedefi her zaman büyüktür'

Süper Lig'de hedefleri olan bir takım olacaklarını belirten Başkan Ekmekçioğlu, "Lige çok iyi başladık. Sonrasında sakatlıklarla birlikte şansızlıklar yaşadık. Taraftarımız merak etmesin Büyük Altay'ın hedefleri her zaman büyüktür. Mustafa Hocamız (Denizli) ile bu süreci atlatacağız. Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli, bu süreci hep birlikte aşacağız." ifadelerini kullandı.

'Heyecan dolu maç bizi bekliyor'

Adana Demirspor maçı hakkında ise Ekmekçioğlu, "Adana Demirspor maçları bizim için hep heyecan dolu karşılaşmalar oluyor. Temposu yüksek, heyecan dolu bir maç olacağını düşünüyorum. Adana Demirspor kardeş kulübümüz, umarım güzel bir müsabaka olur." diye konuştu.

Cebrail Kareyel'e Galatasaray'dan teklif var mı?

'Lis, Bamba ve Cebrail Karayel'e transfer teklifleri var mı?' sorusuna ise Özgür Ekmekçioğlu, "3 oyuncumuzla ilgili sürekli telefonlar alıyoruz. 3 oyuncumuzla da ilgilenen kulüpler olduğunu biliyoruz. Şu anda transfer görüşmeleri için çok erken. Fakat oyuncularımızın talipleri var." yanıtını verdi.

Cebrail Karayel için gündeme gelen Galatasaray iddiası için ise Ekmekçioğlu, "Oyuncularımızın talipleri var. Devre arasında neler olacağını göreceğiz." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler