Altay Bayındır ameliyat oldu

18.04.2021 - 11:37 | Son Güncellenme: 18.04.2021 - 17:00

Fenerbahçe'de dünkü antrenmanda el bileği travması geçiren kaleci Altay Bayındır, bugün ameliyat oldu. İşte detaylar...

Altay Bayındır ameliyat oldu

AJANSSPOR-HABER

Dün antrenmanda şut çalışması sırasında el bileği travması geçiren Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, ameliyat oldu.

Ameliyat başarılı geçti

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası el bileği skafoid kemiğinde kırık saptanan kalecimiz Altay Bayındır, bugün Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde ameliyat edildi. Başarılı bir ameliyat geçiren oyuncumuza geçmiş olsun diliyor, en kısa süre içinde eski sağlığına kavuşup, sahalara dönmesini temenni ediyoruz” İfadelerine yer verildi. 

Altay Bayındır'ın sakatlığı ne kadar sürecek?

Ajansspor'un ulaştığı kaynaklara göre Altay Bayındır beklenenden önce sahalara dönebilir.

Altay Bayındır 3 hafta sonra çalışmalara başlayabilir

Altay Bayındır'ın ameliyattan 3 hafta sonra çalışmalara başlayabileceği belirtiliyor. Oyuncunun 12 Mayıs haftasına denk gelen ligin son maçı Kayserispor deplasmanında tekrar forma giymeyi hedeflediği vurgulanıyor. Eğer tedavide bir aksilik çıkmazsa Altay Bayındır, Şenol Güneş'in tercih etmesi durumunda Avrupa Şampiyonası'na katılacak A Milli Takım kadrosunda da yer alabilecek.

"Oğlum sen yaparsın" | Altay Bayındır

"En kısa sürede sahalarda olacağım"

Altay Bayındır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kırık tespitinden çok takımımla beraber olamayacağımın üzüntüsünü yaşıyorum. Başarılı bir ameliyat geçirdim ve güçlüyüm. En kısa sürede kendime titizlikle dikkat edip sahalarda olacağım. Destekleriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler