Altay Bayındır Fenerbahçe'den Ayrılığa Yakın! İşte Bonservisi...

16.07.2023 - 18:25 | Son Güncellenme: 16.07.2023 - 18:55

Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır, Ajax ile anlaşmaya yakın. Transferin gerçekleşmesi durumunda kazanılacak bonservis bedeli belli oldu. Detaylar.

Altay Bayındır Fenerbahçe'den Ayrılığa Yakın! İşte Bonservisi...

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertli yönetim dış transferin yanı sıra, kadrosunda yer alan futbolculara gelen teklifleri de değerlendirmeye aldı.

Ajax, Altay Bayındır için harekete geçti

Yeni sezonda kalesini yıldız bir isme emanet etmeyi planlayan Sarı-Lacivertliler, takım kaptanlarından Altay Bayındır'a gelecek teklifleri değerlendirmeye aldı. Genç file bekçisi, Ajax'ın listesine girdi. Hollanda Ligi temsilcisi, transfer için harekete geçti.

Ajax ve Fenerbahçe masaya oturdu

Ajax, Altay Bayındır transferi için Fenerbahçe ile görüşmelere başladı. Hollandalılar, Sarı-Lacivertli yönetim ile masaya otururken, Altay Bayındır için belirlenen bonservis bedeli ortaya çıktı.

İlgini Çekebilir
Szalai transferi bitti! İşte Fenerbahçe'nin kazandığı bonservis
Habere Git

Altay Bayındır için 5 milyon Euro

Ali Koç yönetimi ile Ajax arasında Altay Bayındır'ın transferi karşılığında 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli görüşüldü. Fakat oyuncuya her türlü kolaylık sağlanacak. Transferin sonuçlanmaya yakın olduğu kaydedildi.

Geçen sezon tartışıldı

Süper Lig'in en önemli yerli kalecileri arasında gösterilen Altay Bayındır, özellikle son dönemki performansıyla tartışılmaya başlanmıştı. Geçtiğimiz sezon 40 resmi müsabakada Sarı-Lacivertli kaleyi koruyan 25 yaşındaki file bekçisi 45 gole engel olamadı. Altay Bayındır 14 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Sakatlığında kaleyi İrfan Can Eğribayat'a devretti

Geçen sezon Nisan ayının ortasında belinden sakatlanan Altay Bayındır, 2 ay boyunca sahalardan uzak kaldı. Bu süreçte kaleyi İrfan Can Eğribayat'a devretti. İrfan Can ise gösterdiği performans ile beğeni kazandı. Sezon başında Göztepe'den kiralanan ve daha sonra bonservisi alınan 25 yaşındaki kaleci, geçen sezon 14 maçta Fenerbahçe kalesine geçti. Kalesinde 16 gol gören İrfan Can, 4 mücadelede kalesini gole kapattı.

İlgini Çekebilir
Livakovic'in eli kulağında! Taraftara veda etti
Habere Git

Livakovic'in eli kulağında!

Fenerbahçe'nin uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Hırvat eldiven Dominik Livakovic, takımı Dinamo Zagreb ile çıktığı son maçta taraftara veda etti. Süper Kupa finalinde Hajduk Split'i 1-0 mağlup eden Zagreb'de Livakovic, maç sonunda tribünlere giderek vedayı çağrıştıran hareketlerde bulundu. Bu sırada Livakovic'in takım arkadaşları da onu alkışladı.

"Livakovic Fenerbahçe ile anlaştı, Fenerbahçe'ye gidiyor"

Karşılaşmayı anlatan Hırvat spiker ise bu anlarda "Livakovic Fenerbahçe ile anlaştı, Fenerbahçe'ye gidiyor" bilgisini geçerek son gelişmeyi izleyicilerle paylaştı.

Kartal: "Livakovic belirsiz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Dominik Livakovic transferi hakkında yaptığı açıklamada, "Livakovic'in durumu belirsizliğini koruyor" demişti.

Livakovic'in performansı

Geçtiğimiz sezon 49 maçta Dinamo Zagreb kalesini koruyan Dominik Livakovic, kalesinde 49 gol gördü. 28 yaşındaki kaleci 13 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler