Alanyaspor Maçı Sonrası Fenerbahçe'de Altay Bayındır Açıklama Yaptı

13.03.2022 - 21:26 | Son Güncellenme: 13.03.2022 - 21:52

Alanyaspor karşısında 1 asist yaparak Süper Lig'de bu sezon asist yapan ilk kaleci olan Fenerbahçe'nin file bekçisi Altay Bayındır, açıklama yaptı. İşte detaylar...

Alanyaspor Maçı Sonrası Fenerbahçe'de Altay Bayındır Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Alanyaspor deplasmanından 5-2'lik galibiyet ile ayrılan Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın, kritik kurtarışları ile skora doğrudan etkisi dikkat çekti. Başarılı file bekçisi, Rossi'ye yaptığı asist ile Süper Lig'de bu sezon asist yapan ilk kaleci olurken, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

"Asist yaptığım için mutluyum"

Rossi'ye yaptığı asist hakkında açıklama yapan Altay Bayındır, "İlk olarak takımımızın mücadelesinden dolayı herkese teşekkür ederim. 2-0'dan 2-2 kötü durumdu ama toparlamasını bildik. Mutluyuz. Takıma katkı sağladığım ve asist yaptığım için mutluyum. Bu hep düşündüğüm bir şeydi. Diego Rossi de gol yaptı, teşekkür ettim" dedi.

"Arda'yı tebrik ederim"

Arda Güler'i Süper Lig kariyerinde attığı ilk gol ile ilgili tebrik eden Altay, "Alanyaspor çok iyi mücadele etti Arda'yı tebrik ederim. İsmail hoca, çok disiplinli şekilde elinden geleni yapıyor. Herkes reaksiyon veriyor artık bu duruma. Camiamıza hak ettiklerini vermenin mücadelesi içindeyiz." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Kurtardıkları yetmedi, bir de asist yaptı!
Habere Git

"Sahada ruh ve karakter ortaya koyuyoruz"

Başarılı file bekçisi, "Taraftara çağrı yapılacak bir şey yok. Bir önceki maçta da ellerinden geleni yaptılar. Biz de sahada ruh ve karakter ortaya koyuyoruz. Onlar için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Önümüzde kritik bir maç daha var. Taraftarlarımızla mücadelemizi vereceğiz. İnşallah devam ederiz." ifadelerini kullandı.

Kariyer rekorunu kırdı!

Ayrıca Alanyaspor karşısında dokuz kurtarış yapan Altay Bayındır, Süper Lig kariyerinin en yüksek sayısına ulaştı.

Senin için hazırladığımız haberler