Altay Bayındır, Manchester United formasıyla ilk maçına çıktı!

28.01.2024 - 21:45 | Son Güncellenme: 28.01.2024 - 23:48

İngiltere FA Cup 4. tur maçında Newport County ve Manchester United karşı karşıya geldi. Mücadelede Altay Bayındır, ManU'da ilk maçına çıktı. Detaylar.

Altay Bayındır, Manchester United formasıyla ilk maçına çıktı!

AJANSSPOR-HABER

İngiltere FA Cup 4. turunda Manchester United, deplasmanda karşılaştığı Newport County'yi 4-2 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Mücadelede Milli futbolcumuz Altay Bayındır, Kırmızı Şeytanlar'daki ilk maçına çıktı.

Altay'ın ilk maçı

Altay Bayındır, Manchester United'taki ilk maçına Newport County karşısında çıktı. Altay, ilk maçında kalesine gelen 7 şutun 5'ini kurtarmayı başardı. 25 yaşındaki file bekçisi, mücadelede kalesine gelen 2 topta gole engel olamadı.

"Bu duyguyu tarif edemem"

Maç sonrası bir açıklama yapan Altay Bayındır, "Bu duyguyu tarif edemem. Manchester United gibi büyük bir kulüpte oynayan ilk Türk oyuncuyum. Kendime her gün nasıl daha iyi olabileceğimi soruyorum" ifadelerini kullandı. 

Manchester United golü erken buldu

Manchester United, mücadelenin henüz 7. dakikasında Bruno Fernandes ile 1-0 öne geçti. 6 dakika sonra 2. golü bulan Kırmızı Şeytanlar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı ve maçın 47. dakikasında 2-2'lik eşitliğe engel olamadı. 

İlgini Çekebilir
Feyyaz Uçar'dan olay açıklama: "Şu hakemlerden kurtulalım, yeter artık!"
Habere Git

Manchester United, 68. dakikada Anthony'nin golüyle maçta 3-2'lik üstünlüğü yakaladı. Dakikalar 90+4'ü gösterirken Rasmus Hojlund, United'ın 4. golünü attı ve mücadele 4-2'lik skorla sona erdi.

ManU, Wolverhampton ile karşılaşacak

Öte yandan Manchester United 1 Şubat Perşembe günü saat 23.15'te ligde Wolverhampton ile deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı Şeytanlar, topladığı 32 puanla 8. sırada yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder: "Hat-trick yapmak çok istedim"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler