Altay Bayındır: "Pes Etmeden, Sonuna Kadar Fenerbahçe!"

İsa Kethüda
24.01.2023 - 23:28 | Son Güncellenme: 24.01.2023 - 23:34

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Bayındır, "Pes etmeden, sonuna kadar Fenerbahçe!" dedi.

Altay Bayındır: "Pes Etmeden, Sonuna Kadar Fenerbahçe!"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe forması giyen ve son haftalardaki performansı nedeniyle eleştirilen milli kaleci Altay Bayındır, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

"Hayat bazen her istediğimizi, her zaman bize vermeyebilir"

Bayındır sosyal medya paylaşımı Instagram'dan yaptığı açıklamada, "Hayat bazen her istediğimizi, her zaman bize vermeyebilir. Verilen emeğin karşılığını almak, bazen düşündüğümüzden de zor olabilir. 

"Hırsım, kararlılığım ve çalışma azmim"

Bunun sonucunda zor zamanlar gelir; zor zamanlar ise sabır, kararlılık ve inandığın şey için daha çok çalışmayı gerektirir. Kendimden emin olduğum üç şey var; hırsım, kararlılığım ve çalışma azmim.

İlgini Çekebilir
Koç'un TV çağrısına Özbek'ten cevap!
Habere Git

"Bu döneminde kazanarak devam etmek çok önemli"

Çalışmaya, gelişmeye ve daha iyi olmak için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Camiamın, taraftarlarımızın bana inancına güvenim tam. Sezonun bu döneminde kazanarak devam etmek çok önemli. 

"Pes etmeden, sonuna kadar Fenerbahçe!"

Hocamızın liderliği, hepimizin çabası ve özverisi ile sonuna kadar gideceğimize gönülden inanıyorum. Taraftarımızın desteği ile, pes etmeden, sonuna kadar Fenerbahçe!" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe kariyeri

Öte yandan, 2019 yılında MKE Ankaragücü'nden 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Altay Bayındır, çıktığı 131 maçta kalesinde 148 gol gördü. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de sol bek transferi tamam!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler