Fenerbahçe Kalecisi Altay Bayındır'dan Beşiktaş Derbisi Hakkında Açıklama

Akın Ungan
30.03.2023 - 16:59 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 17:16

Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır, Süper Lig'de oynanacak Beşiktaş derbisi hakkında konuştu. Altay, Kayserispor maçında yaptığı açıklamadan bahsetti.

Fenerbahçe Kalecisi Altay Bayındır'dan Beşiktaş Derbisi Hakkında Açıklama

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler'in kalecisi Altay Bayındır, hafta sonu oynanacak dev derbi öncesi açıklamalarda bulundu.

"İnşallah derbiden güzel bir sonuçla ayrılırız"

Altay Bayındır, "Bizim için en alt sıra, en üst sıra, orta sıra takımların farkı gibi bir şey söz konusu olamaz. Her maça iyi konsantre olmalı. İnşallah derbiden güzel bir sonuçla ayrılırız" ifadelerini kullandı.

"Derbi ve normal maç arasında fark yok"

Genç file bekçisi, "Benim için derbi ve normal maç arasında fark yok. Her maçın hazırlığı aynı. Tabii ki bazı maçların enerjisi daha farklı. Sahaya adımını atar atmaz gelen coşku ve enerji, motive ediyor" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Ghezzal: "Hatay ve Gaziantep maçlarındaki durum değişirse şampiyonluk hedefleriz"
Habere Git

"Dışarıdan kolay gözüken şeyler, sahada farklı oluyor"

Sözlerine devam eden Altay, "Ben her maça özel hazırlanıyorum. Maçtan önce, toplantıdan önce maçı düşünürüm, sürekli maçı yaşarım. Dışarıdan kolay gözüken şeyler, sahada farklı oluyor. Çok iyi sağlam bir mental gücün olması gerekiyor" şeklinde konuştu.

"Sürekli maçı düşünür, yaşar ve hatta yazarım"

Altay Bayındır, "Sonuç ne olursa olsun düşme yaşamadan son düdüğe kadar aynı odak noktasında kalabilmek çok önemli. Benim bakış açım bu. Maçtan önce sürekli maçı düşünür, yaşar ve hatta yazarım" dedi.

"Evde kalın bir dosyam var, tüm maçlar vardır"

Konuşmasını sürdüren 24 yaşındaki kaleci, şöyle devam etti: "Evde kalın bir dosyam var. Tüm maçlar vardır, tarihlidir. Maçtan önce notları vardı. Rakip takımın sistemlerini hep analiz ediyoruz. Bu da olmazsa olmaz"

İlgini Çekebilir
Halil Umut Meler Sezonu! 5. Derbi!
Habere Git

"Hayatta daha değerli şeyler var"

Kayseri'de Kayserisporlular'a söylediği "Biz beraberiz, hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. Hepimiz aileyiz, beraberiz" sözleri üzerine açıklama yapan Altay Bayındır, "Hayatta daha değerli, daha önemli, farklı şeyler var. İnsanlar bazı şeyleri kaybettiğinde değil de elindeyken değerini bildiğinde daha güzel oluyor" dedi.

"Bazen öyle bir seviyede oluyor ki olay tamamen insanlıktan çıkıyor"

Altay, "Biz her maçta zaten birçok şey duyuyoruz. Rekabet, kazanmak falan ama olay bu değil. Bazen öyle bir seviyede oluyor ki olay tamamen insanlıktan çıkıyor. Futbol tabii ki çok önemli. Futbol, sadece futbol değil ama bakış açısı ülkemizde farklı bir konseptte" ifadelerini kullandı.

"Derbide bizler sahada savaşacağız, taraftar da bizi desteklesin"

Altay son olarak, "Taraftarlarımızdan ricam; derbide bizler sahada savaşacağız. Onlar da tribünden bizi desteklesinler. Maça güzel başlayıp, güzel bitirelim. İnşallah mutlu olalım. Birlikte olunca neler başardığımız ortadadır. Hep birlikte omuz omuza mücadele edelim" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler