Altay Bayındır’a sanal değil, gerçek destek

15.01.2021 - 22:28 | Son Güncellenme: 15.01.2021 - 22:43

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe'de Altay Bayındır, Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos arasındaki karşılaşmayı seyretti. Salonda bulunanlar, genç file bekçisini alkışladı. Altay Bayındır, Twitter'da Lefter Küçükandonyadis ile tribün lideri Sefa Kalya'yı andığı tweet sonrası bazı taraftarlardan tepki görmüştü. İşte tüm detaylar...

Altay Bayındır’a sanal değil, gerçek destek

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe’de performansı ile takımın en iyi oyuncuları arasında yer alan Altay Bayındır, sarı - lacivertli camiada Ordinaryüs lakaplı Lefter Küçükandonyadis'i ve tibün liderlerinden Sefa Kalya’yı ölüm yıldönümünde unutmayarak sosyal medyadan anmıştı.

Ordinaryüs lakaplı Lefter Küçükandonyadis ile tribün liderinin aynı tweet'te anılması sonrasında 21 yaşındaki kaleci sosyal medyada bazı taraftarlar tarafından tepki gördü. Atıığı tweet'in altına yapılan yorumlarda eleştirilerin gelmesi karşısında Altay Bayındır Twitter hesabını dondurmuştu.

Altay’ın hesabını dondurması ile sarı - lacivertli taraftarlar 'SeniSeviyoruzAltayBayındır' etiketi ile tweet atarak Altay Bayındır’a destek vermişlerdi ve kısa zamanda trend topic olmasını sağlamışlardı.

Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos arasındaki Türk Havayolları Euroleague karşılaşmasını Altay Bayındır da izlemeye gidenler arasındaydı. Salonda bulunanlar tarafından 21 yaşındaki kaleciye alkışlarla destek verildi.
Senin için hazırladığımız haberler