Altay Bayındır'a Volkan Demirel'den destek

Eren Tuncay
23.11.2022 - 12:00 | Son Güncellenme: 23.11.2022 - 12:08

Bu sezon Fenerbahçe taraftarlarının tepkisiyle karşılaşan ve önceki sezonlara göre formsuz bir dönem yaşayan Altay Bayındır'a Volkan Demirel'den destek geldi.

Altay Bayındır'a Volkan Demirel'den destek

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana en sevilen oyunculardan biri olan ve kaptanlığa kadar çıkan Altay Bayındır'ın bu sezonki formu önceki sezonlara göre biraz daha düşük.

Tepkilere maruz kaldı

Özellikle sarı-lacivertli taraftarların tepkilerine maruz kalan Altay Bayındır, üst üste çıktığı maçlarda bu tepkileri göğüsledi.

Jorge Jesus, Altay'ı savundu

Özellikle Fenerbahçe'nin Portekizli hocası Jorge Jesus, oyuncusu Altay Bayındır'ı sonuna kadar savunarak hem basın toplantısında, "Ona yapılan tepki bana yapılmış demektir. Böyle bir ortamda bulunmak istemem" diyerek taraftara sert bir mesaj vermişti. Maç sonlarında da özellikle taraftara Altay Bayındır'ı alkışlatmıştı.

İlgini Çekebilir
Ferdi'den taraftara: "Lütfen beni küfürlü tezahüratla çağırmayın"
Habere Git

Volkan Demirel'den destek telefonu

Fanatik'in haberine göre Altay Bayındır'a bir destek de Fenerbahçe'nin kalesini yıllarca koruyan ve şimdilerde Hatayspor'un teknik direktörlüğünü yapan Volkan Demirel'den geldi. 41 yaşındaki teknik adamın Altay’ı sık sık telefonla arayıp konuşarak kendisine moral aşıladığı ortaya çıktı.

Altay Bayındır'ın istatistikleri

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 24 maça çıkan Altay Bayındır toplamda 27 gol yerken, 12 maçta ise gole kalesini kapattı.

İlgini Çekebilir
"Fenerbahçe'nin kapısından döndüm, transferi televizyondan öğrendim"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler