Altay Bayındır'dan cevaplar: Milli Takım, Uğurcan Çakır, Muslera...

18.02.2021 - 18:39 | Son Güncellenme: 18.02.2021 - 18:43

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, Tivibu Spor'da merak edilen soruları yanıtladı. Altay Bayındır; Muslera, Uğurcan Çakır, milli takım ve Avrupa'ya transferi hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Altay Bayındır'dan cevaplar: Milli Takım, Uğurcan Çakır, Muslera...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Altay Bayındır Tivibuspor’a konuştu. Sarı lacivertlilerin aldığı sonuçlardan Avrupa’ya transferine kadar Altay Bayındır samimi açıklamalar yaptı.

Konsantrasyon vurgusu

Takımın şu an gidişatından memnuniyet verici olduğunu dile getiren Altay Bayındır, “Şu an güzel gidişatın içindeyiz. Güzel birlikteliğin içindeyiz. Bunu da sahaya yansıttığımız sürece iyi sonuçlar alıyoruz. Hocamızın söylediklerini yaptığımız zaman sonuçları alıyoruz. Ben kalede yapmam gerekeni yapıyorum. Konsantrasyonu iyi olan insanlar her zaman başarılı sonuçlar alıyor.” dedi.

"Kalede güvenilen bir insanın olması..."

Yükselen performansı ile ilgili olarak 22 yaşındaki file bekçisi, “Bir kaleci olarak benim başarıda payım oluyor. Bu herkesi memnun ediyor. Kalede güvenilen bir insanın olması takımdaki oyuncuları da rahatlatıyor. Herkes maçlardan sonra birbirini tebrik ediyor.” ifadelerini kullandı.  

"Süper Lig'de rakibin önemi yok"

Göztepe maçına ciddiyetle baktıklarını dile getiren Altay, “Bu maça da her karşılaşmaya hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz. Süper Lig’de rakibin kim olduğunun önemi yok. Konsantrasyonu kaybetmeden hazırlanıyoruz.” şeklinde konuştu.  

"A Milli Takım için çalışmalarımı sürdüreceğim"

Trabzonspor kalecisi Uğurcan ile rekabet etmediğini vurgulayan Altay Bayındır, “Uğurcan iyi bir kaleci inşallah bu şekilde devam eder. Biz milli takımda arkadaşız. Karşılaştırmalar olduğunu görüyorum ama söz konusu değil. Ben sadece kendimi nasıl geliştirebilirim noktasına odaklıyım. Kıyaslama benim baktığım şeyler değil. A Milli Takım kalesinde bir kişi oynayacak ve ben de onun için çalışmalarımı sürdüreceğim.“ yorumunu yaptı.

"Büyük gurur"

Fenerbahçe’nin efsane kalecilerinden sonra kalede olmayı büyük gurur olarak değerlendiren başarılı file bekçisi, “Kulüpteki efsane isimlerin ardından kaleyi almak büyük gurur. Ben bu sorumluluklarımın farkındayım. Ankaragücü’nden buraya gelirken bunun farkında olarak geldim ve hazırdım. Buna her zaman kendimi hazırladım. Böyle isimlerden sonra kalede olmak benim için çok büyük gurur.” dedi.

Muslera hakkında ne düşünüyor?

Muslera’yı öven Altay, “Muslera çok iyi kaleci ve özellikle karakterli bir oyuncu. Sakatlıktan döndü. Performansı ile Galatasaray’a katkısı her zaman oldu, bundan sonra da olacaktır. Ona başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.  

Avrupa'ya transfer olacak mı?

Avrupa’ya transferinden de bahseden genç kaleci, “Benim her zaman hedefim en üst noktada olmaktır. Şu anda da üst noktayım. Takımın çıkarları ve başkanımızın söyledikleri doğrultusunda Avrupa transferi olabilir. Ben de Avrupa’da olmak için var olurum. Dediğim gibi takımın çıkarları önemli.” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler