Altay Bayındır'dan geçit yok!

08.03.2021 - 21:51 | Son Güncellenme: 08.03.2021 - 21:59

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'nin Konyaspor'u deplasmanda 3-0 yendiği maçta kaleci Altay Bayındır, rakiplerine geçit vermedi. Başarılı kaleci maçı 5 kurtarış yaparak tamamladı. İşte detaylar...

Altay Bayındır'dan geçit yok!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig’de Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor’u 3-0 mağlup ederken galibiyetin baş mimarlarından biri de maçın ikinci yarısında sahneye çıkan Altay Bayındır oldu.

5 kurtarışa imza attı

Fenerbahçe’de performansı ile göz dolduran Altay Bayındır her geçen hafta üstüne koyarak gidiyor. 22 yaşındaki file bekçisi Denizlispor, Hatayspor, Alanyaspor, Göztepe ve Fatih Karagümrük karşılaşmasından sonra Konyaspor mücadelesinde de Konyaspor’a geçit vermedi ve 5 kurtarışa imza attı.  Altay Bayındır bu sezon Alanyaspor ve Denizlispor mücadelelerinde 7 kurtarışa imza atmıştı.

A Milli takımın kalesine göz kırpmaya başladı

Avrupa kulüplerinin takibinde olan 22 yaşındaki futbolcu teknik direktör Erol Bulut’un ekibindeki kaleci antrenörü Michael Kraft ile grafiğini en üste çekmeyi başardı. Süper Lig’in en iyi kalecileri arasında gösterilen Altay Bayındır haziran ayında başlayacak Euro 2021 için A Milli takımın kalesine de göz kırpmaya başladı.

9 maçta kalesinde gol görmedi

Geçen sezon 22 yaşındaki kalecinin önünde oynayan Jailson, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Adil Rami, Zanka, Simon Falette ile kalede sıkıntı yaşayan Altay Bayındır bu sezon Marcel Tisserand, Mauricio Lemos, Attila Szalai, Serdar Aziz, ve Sadık Çiftpınar savunmacıları ile daha iyi bir grafiğe erişti. Altay Bayındır bu sezon oynadığı 27 karşılaşmada 25 gol yerken 9 maçta ise kalesinde gol görmedi.

Senin için hazırladığımız haberler