Altay Bayındır'dan Manchester United açıklaması! "Şansa ihtiyacım var"

17.09.2024 - 13:16 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 13:32

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın formasın giyen milli futbolcu Altay Bayındır, Kırmızı Şeytanlar'daki serüveniyle ilgili konuştu. Detaylar...

Altay Bayındır'dan Manchester United açıklaması! "Şansa ihtiyacım var"

AJANSSPOR - DIŞ HABER

2023-24 sezonu yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den, Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, United Review'a özel açıklamalarda bulundu. 26 yaşındaki milli file bekçisi, "Daha fazla şansa ihtiyacım var" dedi.

"Sadece sıkı çalışıyorum"

Hazır olmak için çok çalıştığını belirten Altay Bayındır, "Her zaman hazır olmam gerekiyor ve sadece bekliyorum. Sadece sıkı çalışıyorum ve eğer bir futbolcuysanız, bir şansın size ne zaman geleceğini bilemezsiniz. Ve hazır olmanız gerekir." dedi.

"Daha fazla şansa ihtiyacım var"

Daha fazla şans istediğini belirten Altay Bayındır, "Antrenman sahasında çok çalışıyorum ve sadece oynamak istiyorum. Daha fazla şansa ihtiyacım var. Elbette bir oyuncu için önemli ve şunu söyleyebilirim ki futbolda antrenmanda ve maçta farklı şeyler yapmalısınız. Bunlar iki farklı şey. Antrenman sahasında çok çalışıp her şeyi yapabilirsiniz ancak oyunda kendinizi göstermeniz gerekir." şeklinde konuştu.

"Geçen yıl uzun bir süre şans bulamadım, sadece bir maç oynadım"

Geçen sezon bir maçta forma giyebildiğini dile getiren Altay, "Geçen yıl uzun bir süre şans bulamadım, sadece bir maç oynadım. Ve bu benim kişiliğim için yeterli değil ama hayatta her şey olabilir. Sadece odaklanmanız gerekir. Çok çalışmanız gerekir ve bu hayatta her şey değişebilir." açıklamasında bulundu.

1 maçta forma giydi

Altay Bayındır, geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla yalnızca 1 maça çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler