Manchester United kale için Diogo Costa için tekrar devrede

İsmail Keles
02.11.2023 - 20:28 | Son Güncellenme: 02.11.2023 - 20:51

Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ı sezon başında kadrosuna katan Manchester United'dan milli file bekçisini iyice devre dışı bırakacak yeni bir hamle iddiası geldi.

Manchester United kale için Diogo Costa için tekrar devrede

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Manchester United kötü gidişe dur diyemiyor. İngiltere Premier Ligi'nde 8. sırada yer alan ve ligi ilk dört sırada bitirme şansı düşük görülen Kırmızı Şeytanlar, şimdiden Ocak ayı transferine gözünü dikti. 

Manchester United, Diogo Costa için tekrar devrede

Portekiz gazetesi A Bola, Manchester United'ın Onana'dan önce de gündemine aldığı kaleci Diogo Costa için tekrar devreye gireceğini yazdı. Onana'nın hataları yüzünden maçlar ve puanlar kaybetmesine karşın; sezon başında transfer ettiği Altay'a şans vermeyen İngiliz ekibinin bu transferde önündeki en büyük engel ise oyuncunun sözleşme fesih bedeli. 

Manchester United'ın Ocak ayında kadroyu güçlendirmek istediği belirtilen haberde, "En yetersiz görülen mevki ise kale. Onana'nın performansı eleştiriliyor. Sezon ortasında yeni kaleci transferi mecburi görülüyor ve Diogo Costa için Old Trafford ekibinin kalesi en ideal yer" denildi. 

"Sezon başında Costa'yı gündemine alan Manchester United, Pazar günü Vizela'ya Costa'yı izlemesi için gözlemci gönderdi" ifadeleri kullanılırken, "Zaten ellerinde kapsamlı bir rapor var" yorumu yapıldı. 

Manchester United, Costa'nın fiyatını düşürmeye çalışıyor

Haberde Manchester United'ın oyuncunun fiyatını düşürmeye çalıştığı vurgulandı ve "Ejderhaların kalecisinin takımıyla 2027 sonuna kadar sözleşmesi var. Ocak ayında veya sezon sonunda görüşmeler tekrar başlayacak. Ancak United'ın önündeki tek engel oyuncunun sözleşmesindeki 75 milyon Euro'luk sözleşme fesih bedeli" denildi.

Erik ten Hag'de yolun sonu mu?

İngiliz The Times gazetesi ise Altay Bayındır'ın transferinde önemli rol oynayan Manchester United Teknik Direktörü Erik den Hag'le yolların ayrılabileceğini yazdı. Haberde, yönetimin Hollandalı teknik adamın yerine alternatif isimler de belirlediği kaydedildi ve Ruben Amorim ile Zinedine Zidane ismine yer verildi.   

İlgini Çekebilir
Cimbom'un rakibi Bayern 3. Lig takımına elendi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler