Altay Bayındır'ı Premier League'den istiyorlar

27.04.2020 - 17:00 | Son Güncellenme: 27.04.2020 - 17:07

Altay Bayındır'ı Premier League'den istiyorlar

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır'ın, Premier League ekibi Sheffield United'ın transfer listesinde yer aldığı belirtildi.

İngiliz basınında yer alan habere göre; bu sezon yükseldiği Premier League'de beklentilerin fazlasıyla üzerine çıkan Sheffield United'da, teknik direktör Chris Wilder koronavirüs krizine rağmen yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvadı.

Wilder'ın listesinde 7 isim olduğu beliritilirken, bunlar birinin de Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır olduğu ileri sürüldü.

İki sezondur Manchester United'dan kiralanan kaleci Dean Henderson'ın geleceğinin belirsiz olması nedeniyle arayışlara başlayan Sheffield United'ın, Süper Lig'in en dikkat çeken isimlerinden biri olan 22 yaşındaki kalecinin gelişimini bir süredir yakından takip ettiği belirtildi.

Sheffield United'ın, bir dönem kulüpte direktörlük yapan Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki ile olan yakın ilişkisi de hatırlatıldı ve bunun transferde avantaj yaratabileceği vurgulandı.

Yine de sezon başında Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Altay'ın ucuza gelmeyeceği, teknik direktör Wilder'a verilecek bütçenin transferde belirleyici olacağının altı çizildi.

Öte yandan transferin gerçekleşme ihtimalinin 10 üzerinden 9 olduğu da belirtildi.

Altay'ın Fenerbahçe'deki performansı

Bu sezon ligde 25 maça çıkan Altay Bayındır 33 gol yerken, 5 maçta kalesini gole kapattı.

Türkiye Kupası'nda da 2 maça çıkan 22 yaşındaki kaleci, kalesinde 3 gol gördü.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler