Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır'ın sırrı ortaya çıktı!

19.04.2022 - 16:42 | Son Güncellenme: 19.04.2022 - 16:49

Fenerbahçe Süper Lig'in 33. haftasında Göztepe'yi 2-0 mağlup etti. Mücadele sonrası sosyal medyaya düşen bir fotoğraf Altay Bayındır'ın sırrını ortaya çıkardı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır'ın sırrı ortaya çıktı!

Süper Lİg'in 33. haftasında Fenerbahçe sahasında İzmir ekibi Göztepe'yi 2-0 mağlup etti. Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren golleri Serdar Aziz ve Arda Güler kaydetti.

Sosyal medyaya düşen fotoğraf gündem oldu 

Maçın ardından sosyal medyaya düşen bir görüntü çok konuşuldu. Altay Bayındır'ın olduğu iddia edilen su şişesinde Göztepeli oyuncuların penaltı istatistiğinin olması dikkat çekti. 

Şişeye bakıp köşe tahmini yapıyor

Genç eldivenin her maç öncesi olası penaltı atışları için şişeye yapıştırdığı taktik kağıdına bakarak rakip futbolcunun hangi köşeyi tercih edeceğini kestirmeye çalıştığı öğrenildi.

Sosyal medya ikiye bölündü

Görüntüler ortaya çıktıktan sonra sosyal medyada kullanıcılar arasında tartışılmaya başladı. Kimi kullanıcılar Altay'ın maç öncesi rakibini çalışmasını ve bu taktiği kullanmasını överken bazı kullanıcılar da '3 futbolcunun hangi köşeyi tercih edeceğini ezberleye miyor mu?' diyerek eleştiride bulundu.

Göztepe maçında kritik kurtarışlar

Sarı lacivertlilerin genç file bekçisi Altay Bayındır, Göztepe karşısındaki kurtarışlarıyla da dikkat çekti. Özellikle maçın ilk yarısında takımı 1-0 öndeyken çok kritik 2 kurtarışa imza atan Altay, taraftarından alkış aldı. 

Altay Bayındır'ın bu sezonki istatistikleri

Fenerbahçe kalesinin değişmez ismi olan Altay Bayındır penaltılar yaptığı kurtarışlarla da öne çıkıyor. Kalesini 7 maçta gole kapatan genç oyuncu 17 gole engel olamadı. Altay Bayındır 2021-22 sezonunda 3 penaltı atışından 1 tanesini kurtarırken diğer 2 atışı kalesinde gol olarak gördü.

Senin için hazırladığımız haberler