Altay Bayındır'ın Sözleşmesindeki Özel Madde Ortaya Çıktı!

İsa Kethüda
23.03.2023 - 10:15 | Son Güncellenme: 23.03.2023 - 10:24

Fenerbahçe forması giyen ve geçtiğimiz günlerde 4 yıllık yeni sözleşme imzalayan Altay Bayındır'ın sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı. İşte detaylar.

Altay Bayındır'ın Sözleşmesindeki Özel Madde Ortaya Çıktı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde milli kaleci Altay Bayındır'ın sözleşmesini 4 yıl daha uzattığını açıklamıştı. Yıldız oyuncuyla yapılan sözleşmede de özel bir maddenin olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Teklifleri kabul etmedi, imzayı attı

Skorer'de yer alan habere göre; sarı-lacivertli takım, kaleci Altay Bayındır ile sözleşme yenilerken, futbolcunun da gelen teklifleri bir kenara iterek 4 yıllık sözleşmeye imza attığı ortaya çıktı.

Serbest oyuncu kapsamında olduğu için Altay’a yaklaşık 2 milyon Euro bandında teklifler vardı. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’tan ayrıldığım için pişman değilim
Habere Git

Gerek başkanın ilgisi gerekse de Altay’ın sarı-lacivertli kulüpte şampiyon olmadan ve para kazandırmadan ayrılmak istememesi sayesinde futbolcu, yeni kontrata imza attı.

Yurtdışı çıkış maddesi bulunuyor

Yurtdışı çıkış maddesi bulunan futbolcu, sarı-lacivertli forma altındaki hedefini gerçekleştirdikten sonra Avrupa’ya adım atmak istiyor.

Ankaragücü'nden transfer edildi

24 yaşındaki kaleci 10 Temmuz 2019 yılında MKE Ankaragücü'nden 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.

İlgini Çekebilir
Jesus'un şampiyonluğa inancı tam: "Artık puan kaybı lüksü yok!"
Habere Git

Sarı-lacivertli takım ile 137 karşılaşmaya çıkan Bayındır, kalesinde 153 gol gördü. Öte yandan Fenerbahçe, liglere verilen milli arada Rusya temsilcisi Zenit ile özel maçta karşılaşacak. Bu akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompkeksi'nde oynanacak müsabaka saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşma Fenerbahçe Televizyonu ve S Sport'tan ortak canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler