Altay Bayındır Mancheser United’dan ayrılacak mı? Karar...

Cem Ergün
30.05.2024 - 23:51 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 23:57

İsmi geçtiğimiz günlerde İskoç ekibi Celtic ile anılan Manchester United'ın milli kalecisi Altay Bayındır'ın geleceği şekilleniyor. İşte tüm detaylar...

Altay Bayındır Mancheser United’dan ayrılacak mı? Karar...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe’den İngiliz devi Manchester United’a 5 milyon Euro karşılığında transfer olan 26 yaşındaki file bekçisi Altay Bayındır, İngiliz ekibinde istediği fırsatları yakalayamadı. İngiltere’de yedek kulübesine hapsolan milli kaleci ile Celtic’in ilgilendiği iddia edildi. 

Kaynaklar yalanladı

Ada basınından Daily Mail bünyesinde çalışan Chris Wheeler, paylaştığı haberinde yerli file bekçisi Altay Bayındır’ın İskoç ekibi Celtic’e transfer olduğu iddialarını yalanlayarak. ‘Manchester United kaynakları Altay’ın Celtic’e transfer olduğunu doğrulamıyor’ ifadelerini kullandı.

Birinci kaleci olarak düşünülmüyor

Haberde yer alan detaya göre; Altay Bayındır, Manchester United’ın geleceğinde birinci kaleci olarak düşünülmüyor. Yerli file bekçisi önümüzdeki günlerde ikinci kaleci olarak United’da kalmayı veya oynayabileceği bir takıma gitmek arasında karar vermek zorunda kalacak.

Sadece bir maçta forma giydi

1 Eylül 2023’te Kırmız Şeytanların kadrosuna dahil olan 26 yaşındaki file bekçisi ciddi bir sakatlık yaşamamasına rağmen Manchester ekibi ile yalnız bir maça çıkabildi. Erik Ten Hag’ın sadece FA Cup’ta İngiltere 2.Lig ekiplerinden Newport’a karşı oynanan mücadelede forma şansı verdiği Altay Bayındır, mücadelede iki gol yedi.

Milli takıma çağrıldı

Altay Bayındır, Almanya'nın ev sahipliğinde 14 Haziran-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) mücadele edecek A Milli Takım'ın geniş kadrosuna çağrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler