Altay, Beşiktaş maçından beri galip gelemiyor! Denizli'nin hedefi 50 puan...

Akın Ungan
18.12.2021 - 01:44 | Son Güncellenme: 18.12.2021 - 02:01

Süper Lig'in 17. haftasında GZT Giresunspor'a 2-1 yenilerek, galibiyet hasretini 10 maça çıkaran Altay'da işler yolunda gitmiyor. Altay'ın tecrübeli teknik direktörü Mustafa Denizli, Giresunspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Altay, Beşiktaş maçından beri galip gelemiyor! Denizli'nin hedefi 50 puan...

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta müsabakalarında Altay, GZT Giresunspor'a konuk oldu. Maçtan 2-1 mağlup ayrılan Siyah-Beyazlı ekipte galibiyet hasreti 10 maça çıktı.

"Minimum 50 puan civarı"

Kritik karşılaşmanın ardından basın mensuplarının karşısına geçerek, soruları yanıtlayan Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımın başına geçmeden önce belirledikleri hedeflerden bahsetti.

Mustafa Denizli, "Biz lige bir hedef koymuştuk. Bu hedef bizim için bugün de yarın için de geçerli. Bu takım, bu ligi minimum 50 puan civarında bitirir. Son 2 maçımızın sonucu ne olursa olsun hiç problem değil. Bu takıma ve bu camiaya güvenim, başta kendime olan güvenimle beraber devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

En son Beşiktaş'ı yendiler

Ligde kötü gidişatını bir türlü durduramayan Altay, 18 puan ile ligin 16. sırasında bulunuyor. Geride kalan 17 haftada sadece 5 galibiyet alan takım, en son 24 Eylül'de Beşitaş'ı mağlup edebilmişti.

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı İzmir ekibi, Kappel ve Bamba'nın golleriyle 2-1 kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler