Altay cephesinden Fenerbahçe açıklaması!

18.03.2020 - 16:12 | Son Güncellenme: 18.03.2020 - 16:17

Altay cephesinden Fenerbahçe açıklaması!

Yalçın Koşukavak, Fenerbahçe'yle anlaştımı? Yalçın Koşukavak, Fenerbahçe'de hangi pozisyonda görev alıcak? Görüşmeler sezon sonunda devam edecek mi? Ali Koç ve Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu arasında ne konuşuldu? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Altay Futbol Şube Sorumlusu Hilmi Bozok'un açıklamaları şu şekilde:

Bu insanların da aileleri var!

"Bu salgın tüm Dünyayı etkisi altına aldı. Biz tedirginiz. Futbolcularımız da tedirgin. Biz alınan karara uymak zorundayız. Futbolcularımızda tedirginlikler var. Futbolcuları gönderemeyeceğimizi anlattık. Yabancı futbolcularla konuşuyoruz. Yerli oyuncularımız biraz daha ılımlı. Bu insanların da aileleri var. Çok tedirginler. Biz futbolcularımza manevi anlamda destek veriyoruz."

Başkanlar görüştü!

"Fenerbahçe ile başkanlar nezlinde bir temas oldu. Fenerbahçe'nin bu süreçteki tavrı nazikçeydi. Fenerbahçe bizi kırmadı. Şu an böyle bir şey olamaycağını anlattık. Şu anda sadece Altay'ın şampiyonluğunu düşünüyoruz. Hocamız böyle bir tekliften gurur duydu ancak şu anda Altay'da mutlu ve şampiyonluğa odaklanmış durumda."

Yalçın Koşukavak futbol aklı olacak!

"Fenerbahçe Başkanı ALi Koç ve Altay Başkanı Özgür Ekmekçipğlı durumu konuştu ancak şu anda önceliğimiz Altay'ın şampiyonluğu. Yapılan görüşmeler sezon sonuna ertelendi. Fenerbahçe önümüzdeki sene yeni bir yapılanmaya gidecek. Yalçın Hoca burada bir futbol aklı olarak çalışacak. Yalçın Koşukavak, Fenerbahçe'nain yapılanması için çok önemli. A Takımla çalışacak. Biz Altay tarafında olduğumuz için işin bu kısmıyla çok ilgilenmiyoruz. Fenerbahçe için Yalçın Koşukavak futbol yapılanmasında çok önemli bir figür olacak."

Sezon sonu ne olur bilemeyiz...

"Yalçın Koşukavak şu anda Altay'ın teknik direktörüdür. Yalçın Hoca şu an sadece Altay'ın şampiyonluğunu düşünüyor ancak sezon sonu ne olur bilemeyiz. Bu işler sezon sonu görüşülebilir."

Süper Lig'e 6 maç kaldı!

"Bu hafta çok önemli bir Akhisarspor maçı oynayacağız. En önemli maçlardan birine  çıkacağız. 6 maçımız kaldı. 6 tane finalimiz var. Hedefe ulaşmak için her şeyi yapacağız. Altay savaşacak. Bizim parolamız belli. Süper Lig'e 6 maç kaldı. Ben bunu söylüyorum ve takıma çok güveniyorum."

Senin için hazırladığımız haberler