Altay, teknik direktörlük için Serkan Özbalta ile temasta

27.01.2022 - 14:05 | Son Güncellenme: 27.01.2022 - 14:13

Altay'da Mustafa Denizli'den sonra dün de Mert Nobre ile 3 maç sonunda yollarını ayıran yönetimin, Serkan Özbalta ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Altay, teknik direktörlük için Serkan Özbalta ile temasta

Ligde 16 haftadır kazanamayan ve 18 puanla 19. sırada yer alan Altay'da Mustafa Denizli'nin ardından takımın başına getirilen Mert Nobre ile 3 maçın ardından dün yollar ayrılmıştı. Siyah beyazlılar bu sezonki 3. teknik direktörünün bulmak için başlattığı çalışmada sona yaklaştı. 

Serkan Özbalta ile anlaşma yakın

İzmir ekibinin son olarak Spor Toto 1. Lig ekibi Manisa FK'yı çalıştıran Serkan Özbalta ile anlaşmaya yakın olduğu bildirildi. 

Sözleşme imzalayıp kampa katılacak

42 yaşındaki teknik adamın son dakika pürüzü çıkmaması halinde sözleşme imzalayıp siyah-beyazlı takımın Antalya kampına katılacağı belirtildi. 

Manisa FK'yı namağlup şampiyon yaptı

Kariyerinde 3 sezon Keçiörengücü'nü çalıştırdıktan sonra geçen sezon 2'nci Lig'de Manisa FK'yı namağlup şampiyon yapan teknik direktör Özbalta, bu sezon 1'inci Lig'de siyah-beyazlıların başında 8 maçta 5 mağlubiyet, 3 galibiyet gördü. Futbolcuyken Altay'ın U21 takımında forma giyen genç çalıştırıcı göreve gelirse düşme hattındaki eski kulübünü kümede tutmaya çalışacak. Özbalta, Süper Lig'de ilk kez çalışacak.

Senin için hazırladığımız haberler