Altay, "genç yetenek" arıyor

04.07.2018 - 14:39 | Son Güncellenme: 04.07.2018 - 14:39

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, yetenekli gençlere yol açmak için çalıştıklarını bildirdi.

Ekmekçioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Altay'ın Türk futboluna kazandırdığı isimler ışığında veliler ve gençlerin siyah-beyazlı kulübe büyük ilgisi olduğunu belirtti.

9-12 Temmuz'da gerçekleştirecekleri altyapı seçmelerine ilginin artmasını beklediklerini bildiren Ekmekçioğlu, şunları kaydetti:

"Tüm Türkiye'ye yayılmış futbol okullarında on binin üzerindeki öğrencilerden sürekli tarama yapıyoruz. Yetenekli gençlerimize yol açmak için uğraş veriyoruz. Altyapı ve spor okullarında imkanlarımız günden güne iyileşiyor. Altyapı antrenörlemizin çalışma koşulları düzeltildi, oyuncularımızın ihtiyaç duyduğu malzeme ile forma ve eşofmanlar dağıtıldı. Tüm altyapı oyuncuları A takımın yararlandığı sağlık hizmetlerinden aynı şartlarda faydalanıyor. Biz de çalışmalarımızla Altay'ın 'futbolcu fabrikası' kimliğini güçlendireceğiz."

Öte yandan Altay'da futbol altyapı seçmeleri 9-12 Temmuz'da Gaziemir İlçe Stadı'nda gerçekleştirilecek. İlk gün 2005, 10 Temmuz Salı günü 2004, 11 Temmuz Çarşamba günü 2003 ve son gün de 2002 doğumlu oyuncular denemeye alınacak.

Senin için hazırladığımız haberler