Atakaş Hatayspor - Altay: 0-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Akın Ungan
30.04.2022 - 22:50 | Son Güncellenme: 30.04.2022 - 23:07

Süper Lig'de A. Hatayspor, sahasında Altay’ı ağırladı. Karşılaşma konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Altay ligde kalmak için mücadelesine devam etti.

Atakaş Hatayspor - Altay: 0-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Atakaş Hatayspor ile Altay karşı karşıya geldi. Konuk ekip Altay, Süper Lig'de kalma mücadelesinde çıktığı kritik maçı 1-0 kazanmayı başardı.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

10. dakikada Zeki orta sahadan savunma arkasına uzun gönderdi, savunma arasında topu alan Kappel, sol çaprazdan sert ve düzgün vuruş yaparak topu ağlara gönderdi. 0-1
27. dakikada Thaciano'nın pasında ceza alanında topla buluşan Kappel'in şutunu kaleci Munir, son anda kornere çeldi.
38. dakikada Sadık’ın sağdan ceza sahasına ortasına El Kaabi'nin yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.
45+1. dakikada Riberio’nun uzun pasında ceza sahası içinde Mame Diouf, kafa ile indirdi. Dylan Louis’in şutunda top üstten auta çıktı.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

49. dakikada Benzia’nın savunma arkasına gönderdiği topla buluşan Mame Diouf'un kaleci Lis ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutu Lis'ten döndü.
62. dakikada Thaciano’nun uzun pasında topla buluşan Kappel ceza sahası dışından çok sert vurdu, top üst direkten döndü.
75. dakikada Adekugbe’nin soldan ortasına ceza sahasında El Kaabi kafa vuruşunu yaptı ancak top auta çıktı.
85. dakikada Sadık’ın sağdan ceza sahasına ortasına Mame Diouf kafa ile indirdi, El Kaabi kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. Ancak ofsayt gerekçesi ile gol geçerli sayılmadı.
87. dakikada Lobjanidze’nin soldan ortasında topu alan Bertuğ ceza sahasına doğru çevirdi, El Kaabi’nin şutunda top bir kez daha ağlarla buluştu, ancak bu gol de ofsayt gerekçesi ile sayılmadı.

Senin için hazırladığımız haberler