Altay, Marco Paixao Ve Muhammet Naderi İle Görüşmeye Devam Ediyor

Ali Bozkurt
27.06.2023 - 10:14 | Son Güncellenme: 27.06.2023 - 10:20

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay SK, golcü oyuncu Marco Paixao ve savunma oyuncusu Muhammet Naderi ile ilgili görüşmelerin devam ediyor. İşte detaylar...

Altay, Marco Paixao Ve Muhammet Naderi İle Görüşmeye Devam Ediyor

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

İzmir temsilcisi Altay'da sembolleşen golcüsü Marco Paixao ve savunma oyuncusu Muhammet Naderi ile ilgili görüşmelerin devam ettiği, her iki oyuncununda herhangi kulüple anlaşmadığı öğrenildi.  Detaylar...

Altay, maaş ödemelerini yapacak

Yeniden seçilen başkan Ayhan Dündar ve yönetiminin , iki oyuncunun tekrar takımda kalması için yoğun çaba sarfettiği ve yakın temasta olduğu, oyuncuların eski alacaklarının ve bu sezonki ödemeleri dahil herşeyin masada konuşulduğu gelen bilgiler arasında. 

Marco Paixao, İzmir'i seviyor

Her iki oyuncunun da, İzmir’de yaşamayı sevmesi, Altay’a alışkın olması ve yeniden anlaşabileceğinin yanı sıra özellikle Marco Paixao’nun sözleşmesinde boşa çıkmasının seçimler öncesi Ayhan Dündar yönetimin olmadığı bir denklem için kendini korumaya alması olarak yorumlanıyor. 

İlgini Çekebilir
Altay'da iki genç dönüyor
Habere Git

Paixao 103 gol attı

38 yaşındaki Portekizli Paixao 5 sezon oynadığı siyah-beyazlılarda 136 maçta ilk 11 başlarken 103 gole imza attı. 

Naderi'nin istatistikleri

İranlı Naderi ise 2 sezondur formasını terlettiği İzmir ekibimde 52 maçta ilk 11 çıktı, 3 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler