Altay, Mustafa Denizli'nin 11 numaralı formasını emekli ediyor

Feride Kara
13.01.2022 - 20:35 | Son Güncellenme: 13.01.2022 - 20:45

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay teknik direktör Mustafa Denizli ile yollar ayırırken Denizli'nin 11 numaralı formasının emekli edileceği açıklandı.

Altay, Mustafa Denizli'nin 11 numaralı formasını emekli ediyor

 Altay efsane futbolcusu ve şu an görev yapan teknik direktörü Mustafa Denizli ile yollarını ayırma kararı aldı.Süper Lig'de son 13 karşılaşmasını kazanamayan Altay, 18 puanla küme düşme hattında bulunuyor. 38 yıl sonra teknik direktör olarak Altay'a dönen Mustafa Denizli geçen sezon TFF 1. Lig play-off finalinde 4'te 4 yaparak takımı 18 yıl sonra Süper Lig'e çıkarmıştı.

Mustafa Denizli'nin 11 numaralı forması emekli ediliyor

Altay kulübü ayrılığın ardından "Bunun bir “veda” olmadığının bilinmesini istiyor, aramızdaki güçlü bağın simgesi olarak, “Büyük Mustafa” ile özdeşleşen “11” numaralı Altay formasını önümüzdeki sezondan itibaren emekliye ayırıyoruz." açıklamasını yaptı. 

Altay'dan açıklama

"18 yıl boyunca formamızı giyen, kulüp tarihimizin en fazla maç oynayan ve en çok gol atan futbolcusu unvanlarına sahip, takımımızı Süper Lig’e çıkaran, stadımızda ismi yaşayan efsanemiz “Büyük Mustafa” Sayın Mustafa Denizli ile aramızdaki “resmi” sözleşmenin sona erdiğini üzüntüyle açıklıyoruz.

Bunun bir “veda” olmadığının bilinmesini istiyor, aramızdaki güçlü bağın simgesi olarak, “Büyük Mustafa” ile özdeşleşen “11” numaralı Altay formasını önümüzdeki sezondan itibaren emekliye ayırıyoruz.

“Altaylı” apoletini omuzlarında her zaman gururla taşıyan ve taşımaya devam edecek olan Sayın Mustafa Denizli ve ekibine değerli hizmetleri için sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz."

İlgini Çekebilir
Altay'da Mustafa Denizli gitti! İşte en güçlü iki aday...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler