Fenerbahçe'de Altay Bayındır'a Tepki, Ferdi Kadıoğlu'na Destek Var

Akın Ungan
08.01.2023 - 21:11 | Son Güncellenme: 08.01.2023 - 21:50

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaştı. Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır taraftardan tepki gördü. Ferdi Kadıoğlu'na ise destek vardı.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'a Tepki, Ferdi Kadıoğlu'na Destek Var

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, maçı 3-0 kaybetti. Mücadelede Sarı-Lacivertli bir futbolcu tepki görürken, bir futbolcuya ise destek tezahüratları yapıldı.

Altay'a protesto

Fenerbahçe'de yediği gollerle eleştirilen Altay Bayındır, Fenerbahçe taraftarından tepki gördü. Genç kaleci, Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golden sonra yuhalandı.

Ferdi'ye destek

Fenerbahçe'de birçok mevkiide performans gösteren Ferdi Kadıoğlu ise Fenerbahçe taraftarından destek gördü. Sarı-Lacivertliler, genç futbolcuya tezahürat yaptı.

27 maçta 31 gol yedi

Altay Bayındır, bu sezon Fenerbahçe forması ile 27 maçta görev aldı. 24 yaşındaki file bekçisi, kalesinde 31 gol gördü. Altay Bayındır, 12 maçta ise kalesini gole kapattı.

Ferdi Kadıoğlu'nun bu sezonki performansı

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 24 maça çıktı. Gol katkısında bulunamayan genç oyuncu, 2 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Fenerbahçe ligde 2.

Spor Toto Süper Lig'de 17 maça çıkan Fenerbahçe, 11 kez kazanmayı başardı. 2 beraberlik alan takım, 4 maçı kaybetti. Sarı-Lacivertliler, 35 puan toplayarak ligin 2. sırasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler