Altay'da Kappel, Poko, Thiam ve Tolga Pendikspor Yolcusu | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
06.06.2022 - 13:35 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 13:38

Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi Süper Lig'deki kadrosunda yer alan 10 oyuncuyla yollarını ayıran Altay'da yaprak dökümü devam ediyor.

Altay'da Kappel, Poko, Thiam ve Tolga Pendikspor Yolcusu | Transfer Haberleri

Şimdiye kadar Bamba, Paixao, Lis, Pinares, Aka, Naderi, Thaciano, Rayan, Cihan ve Cebrail ile vedalaşan siyah-beyazlılarda sözleşmesi sona eren Kappel, Poko, Thiam ve Tolga'ya yeni sezon öncesi Pendikspor'un talip olduğu iddia edildi. 

Spor Toto 1'inci Lig'in yeni takımı olan İstanbul ekibinin kontratı süren Murat'ı da kadrosunda düşündüğü ileri sürüldü.

Rodriguez de serbest kalır maddesi var

İç transferde tecrübeli futbolcu olarak sadece Björkander, Rodriguez ve Murat'la sözleşmesi devam eden İzmir temsilcisinde Rodriguez'in kontratında, "300 bin Dolar getirip serbest kalır" maddesi yer alıyor. Altay'da mukaveleleri sona eren Ozan, İbrahim, Özgür, Ceyhen, Zeki ve Deniz gibi isimlerin takımda kalıp kalmayacakları önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Yeni sezonda altyapı ağırlıklı genç kadrosuyla mücadele edecek Altay'da yönetim deneyimli futbolcuları kalmaları için ikna etmeye çalışıyor.

Senin için hazırladığımız haberler