Altay 3-2 Gaziantep FK | Maç Sonucu - Özet

27.02.2022 - 15:14 | Son Güncellenme: 27.02.2022 - 15:29

Süper Lig'de Altay ile Gaziantep karşılaştı. Bol gollü geçen kritik maçı Altay 3-2 kazandı. İki takım puan durumunda kaçıncı sırada? İşte maç sonucu, özeti...

Altay 3-2 Gaziantep FK | Maç Sonucu - Özet

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Altay ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanan mücadele bol gollü geçti. Kritik maçı ev sahibi ekip Altay, 3-2 kazanmayı başardı.

İlk yarıda tam 4 gol!

Kritik mücadelenin ilk yarısında tam 4 gol kaydedildi. Maça hızlı başlayan Altay, 10. dakikada Thaciano ile öne geçti. Gaizantep FK, kazanılan penaltıyı 18. dakikada gole çeviren Maxim ile eşitliği yakaladı. Altay, 22. dakikada sol taraftan atak geliştirdi. Çizgiden gelen orta, Doğan Erdoğan'ın ters vuruşu sonucu Gaziantep ağlarına gitti. Kovalamaya devam eden Antep ekibi, yeniden Maxim ile 26. dakikada durumu 2-2 yaptı.

Göztepe'den sonra Gaziantep ile güldü

Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Altay, 16 haftanın ardından Göztepe'yi deplasmanda devirerek, uzun süren galibiyet hasretine son vermişti. Bu maçtan sonra Çaykur Rizespor ile berabere kalan İzmir temsilcisi, Beşiktaş deplasmanından da mağlubiyet ile döndü. Kazanamama serisine tekrar başlamak üzere olan Altay, Gaziantep ile nefes aldı.

4 maçtır kazanamıyorlar

Kendi evindeki 1 yıllık namağlup serisine Adana Demirspor maçında son veren Gaziantep FK, ligde yakaladığı 5 maçlık güzel gidişata da Beşiktaş deplasmanında veda etmişti. Son olarak Sivasspor karşısında 5-1 galip gelen Antep ekibi, son 4 haftadır galip gelemedi.

Lige tutunabilecekler mi?

Süper Lig'de beklenenin altında kalan Altay, aldığı kötü sonuçların ardından düşme potasında kaldı. Son olarak Gaziantep FK karşısındaki 3-2'lik galibiyet ile puanını 25 yapan İzmir temsilcisi, 18. sırada yer aldı. Altay, 27 karşılaşmada, 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 16 mağlubiyet elde etti.

Antep ligin ortasında kaldı

Gaziantep FK, ligin prta sıralarında kalmaya devam etti. Altay karşısında alınan mağlubiyet ile 11. sıraya gerileyen Kırmızı-Siyahlı takım, 27 karşılaşmada 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 36 puan topladı.

Senin için hazırladığımız haberler