Altay'da Mustafa Denizli sahaya indi!

12.07.2021 - 22:26 | Son Güncellenme: 12.07.2021 - 22:32

Süper Lig’in yeni takımlarından Altay’ın teknik direktörü Mustafa Denizli, siyah-beyazlı kulüple tekrar anlaştıktan sonra ilk idmanına çıktı.

Altay'da Mustafa Denizli sahaya indi!

AJANSSPOR-HABER

Altay’la bugün sözleşme imzalayan Mustafa Denizli, siyah-beyazlı takımın başında yeni sezon öncesi ilk antrenmanına çıktı. Gaziemir Kutlu Aktaş Tesislerinde gerçekleşen idman öncesi oyuncularla toplantı yapan Denizli, takımın yardımcıları nezaretinde 8 günlük çalışma dönemini geride bıraktığını söyledi.

 

Denizli: Transfer için İzmir'deydim

Hazırlıkların önemli bir bölümünü kendi tesislerinde yapacaklarını ifade eden Denizli, “Beklediğimiz ve düşündüğümüz arkadaşlar var. Ben 1 aydır program ve transfer yapma çalışmaları için İzmir’deyim. Her gün başkanımızla, yöneticilerimizle birlikte yeni sezon için ne yapabiliriz onu değerlendirdik.

Mustafa Denizli'den taraftara mesaj

Değerlendirmeler sonunda bugün ilk defa antrenmana çıkma fırsatı buldum. Taraftarlarımız benim dışarıda olduğumu düşünmesin, tamamen içindeydim kulübün ve yaklaşık 10 günlük programı yardımcılarım uyguladı” ifadelerini kullandı.

Futbola başladığı ve 18 yıl formasını giydiği Altay’ın hedeflerinin her zaman büyük olduğunu dile getiren Mustafa Denizli, “Benim bıraktığım, 18 yıl formasını giydiğim Altay hep büyük hedeflere yürümüştür. Bu yıl da bu düşüncelerimizi gerçekleştirirsek, yine hedefimiz önemli yerlere yürümek olacaktır. Bunu yapacak kadroyu oluşturma çabası içerisindeyiz ve inşallah oluştururuz” şeklinde konuştu.

 

Altay için 300 futbolcu izledi

İlk etapta 6 transfer yapmayı planladıklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, “Mayısın 26’sında final maçını oynadık. 27 Mayıs’tan itibaren bu 6 transfer için çalışıyorum. Bugün ayın 12’si. Demek ki yaklaşık 1,5 aydır bu çalışmaları yapıyoruz. Bu süreçte 300 civarında hem bonservisi olan hem de olmayan futbolcuları izledim. ‘Onlarla neler yapabiliriz? Taraftarımız bu takımdan nasıl keyif alır? Keyif alırken de sonuç alır?’ Bunun düşüncesi içerisinde olduk” dedi.

 

Denizli'den sözleşme konusuna açıklık

Altaylı taraftarların uzun süredir sözleşme imzalamasını beklediği Mustafa Denizli, “Uzun süre durumumla ilgili yorumlar yapıldı, yazılar yazıldı. Ben bunları hiç aldırış etmiyorum. Süper Lig'e çıktığımız günden itibaren başkanımızla bu çalışmaların içerisinde olduk. Onun dışında hiçbir düşüncem ve niyetim olmadı. Bunun bilinmesini istiyorum” diye konuştu.

 

'Alsancak Stadı'nı 18 yıl arşınladım'

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun davetlisi olarak geçtiğimiz günlerde yenilenen Alsancak Stadı’nı inceleyen ve stadyuma isminin verilmesi gündemde olan Mustafa Denizli, “Alsancak Stadını 18 sene arşınladım. Sayın Bakanımız orada incelemelerde bulunurken bizleri de davet etti, o davete icabet ettik. Gerisi için benim bir şey söylemem mümkün değil. İnşallah taraftarımızla mutlu günlerimizde orada, tekrar benim saha içinde, çizgi içinde olduğum günler gibi çizgi dışında ama takımın içinde olduğum günleri yaşarız” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler