Altay'da seçim öncesi Mustafa Denizli ve Mahmut Özgener bir araya geliyor

13.05.2022 - 13:21 | Son Güncellenme: 13.05.2022 - 13:27

Yarım kalan olağanüstü genel kurulu 16 Mayıs Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek olan Altay'da adı başkan adaylığı için geçen Mustafa Denizli bugün kritik bir görüşme gerçekleştirecek.

Altay'da seçim öncesi Mustafa Denizli ve Mahmut Özgener bir araya geliyor

Nazım TÜRKNAS - Volkan YILMAZ / AJANSSPOR

Altay'da 28 Nisan'dan başkan adaysız olarak gerçekleştirilen ve yaşanan kavgalar nedeniyle yarım kalan olağanüstü genel kurula 16 Mayıs Pazartesi günü kaldığı yerden devam edilecek. 18 yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig'e 1 yıl sonra veda eden Altay'da genel kurul öncesi henüz başkan adayı çıkmazken bugün yapılacak kritik bir görüşme İzmir ekibinin kaderini değişterebilir.

Zorlu ve Özgener kabul etmedi

Altay camiası kulübü birleştirici bir başkan adayı arayışında eski başkan Nafiz Zorlu ve Mahmut Özgener'e 'başkan ol' talebinde bulunsa da iki isim de bu teklifi çeşitli sebeplerle geri çevirdi.

Camianın adayı Mustafa Denizli

Bu gelişmelerin ardından siyah beyazlı camianın ilere gelenleri takımı geçen sezon Süper Lig'e çıkarıp sezon içinde ayrılan kulübün sembol ismi teknik direktör Mustafa Denizli'den başkan adayı olmasını istedi.

İlgini Çekebilir
Mustafa Denizli: Uzaktan kumandayla başkanlık olmaz
Habere Git

Denizli bugün Özgener ile görüşecek

Genel kurul öncesi bir dizi görüşme yapmak için İzmir'e gelen Mustafa Denizli, bugün Mahmut Özgener ile başkanlık için genel durum değerlendirmesi yapacak. Özgener'in bu görüşmede Mustafa Denizli'yi başkan adayı olmaya ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Denizli adaylık önerisine sıcak bakmaz ise başkan adayını belirleme konusunda katkı verecek.

Denizli aday olmazsa öne çıkan isim Necimoğlu

Denizli’nin ikna olmaması durumunda ise alternatif başkan adayları arasında Altay eski yöneticisi 52 yaşındaki Eyüp Necimoğlu ismi ön plana çıkıyor.

Senin için hazırladığımız haberler