Altay'da Yeni Teknik Direktör Kim Olacak? İşte Adaylar

Salim Manav
15.01.2022 - 11:56 | Son Güncellenme: 15.01.2022 - 12:09

Mustafa Denizli ile yollarını ayıran, Çağdaş Atan ve Yalçın Koşukavak ile görüşen Altay'da yönetim iki hoca ile de anlaşma sağlayamadı. İşte siyah-beyazlılarda yeni adaylar...

Altay'da Yeni Teknik Direktör Kim Olacak? İşte Adaylar

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekibi Altay'da hareketli saatler yaşanıyor. Teknik direktör Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasının ardından siyah-beyazlı yönetim, genç teknik adam Çağdaş Atan ve daha önce de kulübü çalıştıran Yalçın Koşukavak'la ön görüşme yaptı. İzmir ekibi, Atan ve Koşukavak ile anlaşma sağlayamadı. 

Atan'dan açıklama: Şartlar şu an uygun değil

Çağdaş Atan uzun süren görüşme sonrası basın mensuplarına açıklama yaptı. 
Atan, "Sayın başkanın daveti üzerine ekibimle uzun bir sunum yaptık, oynatmak istediğimiz futbolu ve projelerimizi anlattık. Ancak ne yazık ki kulübün şu anki şartları, hayalini kurduğumuz değişiklikleri yapmaya uygun değil. Bu yüzden hem altyapısından yetiştiğim Altay'a zarar vermemek hem de yönetimin önünü açmak adına bu değerli teklife olumlu yanıt veremedim. Çok kaliteli geçen görüşmeler sonrasında dostane şekilde ayrıldık. Herkes için hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

İmza aşamasında pürüz çıktı!

Altay'da Mustafa Denizli'nin ayrılığı sonrası kulüpte tam bir teknik trafik yaşandı. Atan'ın ardından Yalçın Koşukavak ile görüşen Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Koşukavak ile de görüşmesinden sonuç alamadı. 49 yaşındaki teknik adamla yapılan görüşmeler imza aşamasında gerçekleşmedi.

Alanya maçında Nobre kulübede olacak

Altay'da yarın iç sahada oynanacak olan Alanyaspor maçında Mert Nobre'nin kulübede olması bekleniyor. Mustafa Denizli'nin ekibinde yer alan Nobre tecrübeli hocanın ayrılığından sonra takımı hazırladı. Altay'da Nobre ile yola devam edilmesi ihtimaller arasında. Mehmet Altıparmak ve Mustafa Denizli'nin ekibinde görev alan Nobre, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği'ni çalıştırmıştı.

Serkan Özbalta da listede

Çağdaş Atan ve Yalçın Koşukavak'tan sonuç alamayan Altay'da Serkan Özbalta da adaylar arasında. Özbalta, Ankara Keçiörengücü ve Manisa FK'da takımlarında görev aldı. 42 yaşındaki teknik direktör 2020-21 sezonunda 2. Lig'de Manisa FK'yı namağlup şampiyon yaptı. Serkan Özbalta, Türkiye profesyonel liglerinde 1991-1992 sezonunda Türkiye 1. Ligi’nde namağlup şampiyon olan Beşiktaş'ın ardından 29 yıl sonra namağlup şampiyon olarak tarihi bir başarıya imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler