Tuna Üzümcü'den Efe Sarıkaya açıklaması: Atletico Madrid ve Manchester City teklif yaptı

Ali Bozkurt
19.12.2023 - 15:31 | Son Güncellenme: 19.12.2023 - 15:33

Teknik Direktör Tuna Üzümcü, Altay'da forma giyen Efe Sarıkaya, kariyer planlaması ve Süper Lig hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Tuna Üzümcü'den Efe Sarıkaya açıklaması: Atletico Madrid ve Manchester City teklif yaptı

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig takımı Altay'ın eski teknik direktörü Tuna Üzümcü, eski öğrencisi Efe Sarıkaya, kariyer planlaması hakkında açıklamalarda bulundu. Üzümcü, Süper Lig'in seyrini değerlendirdi.

''Atletico Madrid ve Manchester City teklif yaptı''

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Tuna Üzümcü, "Efe Sarıkaya daha yeni 18 yaşına girdi ve ilk 11'de sürekli oynuyor. Efe Sarıkaya'ya geçen sezon Atletico Madrid ve Manchester City teklif yaptı. Efe'yi geçen hafta İspanya 2. Ligi'nden bir takım izledi ve olumlu rapor verdi. Altay'ın Efe için istediği bonservis ücreti 1 milyon Euro ve bir sonraki satışından pay" dedi. 

"4-5 takımdan teklif aldım"

Kariyer planlamasından bahseden Üzümcü, "Altay'dan ayrıldıktan sonra 4-5 takımdan teklif aldım. Fakat sağlıklı bir yapı olmadığı için teklifleri kabul etmedim. Takım almak için takım almak istemiyorum. Sadece saha içiyle ilgileneceğim bir takımda çalışmak istiyorum. Yurt içinde ve yurt dışında maçları takip ediyorum" ifadelerini kullandı. 

"Şampiyonu derbiler belirleyecek"

Süper Lig'in seyrini değerlendiren Tuna Üzümcü, "Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluğun en güçlü favorisi. Süper Lig'de şampiyonluğa oynayan, Avrupa Kupaları'nı hedefleyen ve küme düşme potasında mücadele eden takımlar şeklinde 3 kulvar var. Ligde maçlar keyifli geçiyor, derbilerin şampiyonu belirleyeceğini düşünüyorum" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler