Altay'ın Hollandalı oyuncusu: "Ajax, Beşiktaş'ı 9-0 yenebilir..."

27.09.2021 - 16:00 | Son Güncellenme: 27.09.2021 - 16:02

Altay forması giyen Leandro Kappel, Ajax - Beşiktaş maçı öncesi yorum yaptı. Kappel, Ajax'ın Beşiktaş'ı çok farklı skorla yeneceğini düşünüyor. İşte o sözler...

Altay'ın Hollandalı oyuncusu: "Ajax, Beşiktaş'ı 9-0 yenebilir..."

AJANSSPOR-HABER 

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın Hollanda ekibi Ajax'a konuk olacak. Bu maç öncesinde bir yorum da Altay'ın Hollandalı futbolcusu Leandro Kappel'den geldi. Kappel, Beşiktaş'ın Ajax'a farklı kaybedeceğini düşünüyor. Detaylar haberde...

"Ajax, Beşiktaş karşısında 9-0 kazanabilir"

ESPN'e bir röportaj veren Kappel, Ajax - Beşiktaş maçını değerlendirdi. Kappel, "Kısa ve net, Beşiktaş'ın şansı sıfır. İpler tamamen Ajax'ın elinde. Kime karşı 9-0 kazanmışlardı, Cambuur'a karşı mı? Bu da böyle bir maç olacak. Bize karşı oynadıkları takımla Amsterdam'a gerçekten gelemezsiniz. Ajax erken bir gol bulursa canavarca bir skor ortaya çıkabilir" ifadelerini kullandı.

"Ön tarafta özel oyuncuları da yok"

Hollandalı futbolcu, "Birçok önemli oyuncuları yok. Ajax çok iyi durumda. Beşiktaş'ın şansı yok. İki savunma oyuncuları çok yavaş. Ön tarafta da özel oyuncuları yok" dedi. Hatırlanacağı üzere Kappel, Altay'ın Beşiktaş'ı 2-1 yendiği maçta takımı adına 1 gol atmıştı.

Ajax - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş, C Grubu'ndaki ilk maçında Borussia Dortmund'a 2-1 kaybetmişti. Yarın (28 Eylül Salı) saat 19:45'te oynanacak maç öncesinde Ajax'ın ise 3 puanı bulunuyor. Hollanda ekibi ise ilk maçta Sporting Lizbon'u deplasmanda 5-1 yenmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler