Altay'ın yeni başkanı Süleyman Özkaral oldu!

İsa Kethüda
08.01.2024 - 20:58 | Son Güncellenme: 08.01.2024 - 21:00

TFF 1. Lig takımlarından Altay, başkan Murat Pervane’nin yerine geçmiş dönemlerde de kulübe büyük katkıları bulunan Süleyman Özkaral'ın başkan olduğunu açıkladı.

Altay'ın yeni başkanı Süleyman Özkaral oldu!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay Kulübünde başkanlık görevinden ayrılan Murat Pervane'nin yerine Süleyman Özkaral getirildi.

Murat Pervane gitti Süleyman Özkaral geldi

Altay Kulübünden yapılan açıklamada, bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında işlerinin yoğunluğu nedeniyle yönetim kurulu başkanlığından ayrılan Murat Pervane’nin yerine Süleyman Özkaral'ın seçildiği bildirildi.

Kulübün internet sitesinde açıklamalarına yer verilen Süleyman Özkaral, kulübün önündeki problemlerin çözümü için çalışacağını belirtti.

"Bir tane Altay’ımız var"

Camianın küskünlük ve tartışmaları bir kenara bırakıp kenetlenmesi gerektiğini bildiren Özkaral, "Bir tane Altay’ımız var ve sorunlarının acil çözümüne ihtiyacı var. Başkanlığım döneminde birleştirici, çözüm odaklı, küskünlüklerin olmadığı bir dönem yaşayarak, ligde kalma hedefine sadık çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Murat Pervane iş yoğunluğu nedeniyle görevi bıraktı

Murat Pervane de işi gereği sıklaşan yurt dışı seyahatleri ve artan iş yoğunluğu nedeniyle başkanlık görevini devretme kararı aldığını kaydetti.

Özkaral’a destek olacak tüm camiaya teşekkür eden Pervane, "Gerek yönetici gerek taraftar ama her zaman Altay'a gönül vermiş bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğim" değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler