Altay'ın yerli Atiba'sı Atakan Çankaya'dan Galatasaray ve Beşiktaş iddialarını cevap!

09.05.2018 - 16:53 | Son Güncellenme: 09.05.2018 - 16:53

Altay'ın yerli Atiba'sı Atakan Çankaya'dan Galatasaray ve Beşiktaş iddialarını cevap!

Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Altay'ın yerli Atiba'sı Atakan Rıdvan Çankaya, kendisi hakkında çıkan transfer iddialarını cevapladı.

Fatih Terim'in yeni gözdesi Atakan  Rıdvan, kulübü Altay'la elde ettiği zaferi de anlattı. İşte detaylar...

Altay'ın genç futbolcusu Atakan Rıdvan Çankaya, Radyospor'da yayınlanan  Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

2. Lig Beyaz Grup'ta Altay'da yaşadığı şampiyonluğu anlatarak sözlerine başlayan Atakan Rıdvan Çankaya, "Benim için çok önemli bir sezondu. İlk sezonumda şampiyon olduk ve bu sene başında da şampiyonluğa oynayan bir kadro kurduk. Kötü ve iyi zamanlar yaşadık ancak sonunda şampiyonluğa ulaştık. Genç bir futbolcu olmama rağmen pek çok maç oynadım. Şampiyonluk yaşamaktan ötürü çok mutluyum" dedi. 

Takımındaki deneyimli futbolculardan çok şey öğrendiğini anlatan Atakan Rıdvan, "Altyapıdan sonra uyum sağlama sürecim hızlı oldu. Geçen sene ligin 7. haftası Ümit Turmuş beni bir antrenman sonrası A takıma aldı ve oynatmaya başladı. Bu sene sportif direktörümüz, başkanımız ve takımdaki İbrahim Akın gibi deneyimli oyuncularımız bana çok yardımcı oldular. İnşallah önümüzdeki sene de şampiyon olup Süper Lig’de yer alacağız" ifadelerini kullandı.

Kendisini Atiba'ya benzeten Atakan Rıdvan Çankaya, Emre Belözoğlu'nun hayranı olduğunu ifade etti. Atakan sözlerine şöyle sürdürdü: Başkanımızın yaptıkları ortada. Tüm kulübün yükünü tek bir başkan çekiyor. Son maça başkanımız, sportif direktörümüz bizi çok iyi hazırladılar. Eski başkanlarımız ve futbolcularımızda bu maçta bizi destekledi. Kulüp bir yapılanmaya girdi ve beraber olmaya başladı. Herkes için hayırlı olsun, çok güzel bir sezon geride kaldı. Kendimi Atiba’ya benzetiyorum. Fakat Emre Belözoğlu hayranıyım. Küçüklüğümden beri onu örnek aldım"

Atakan Rıdvan hakkında çıkan transferi iddialarına ise şu cevabı verdi:

"Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri Türkiye’nin en büyük kulüpleri. Onlarla ismimin geçmesi gerçekten çok gurur verici. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in beni istemesi büyük gurur ve mutluluk. Altay'la 2021 yılına kadar sözleşmem var ve küçüklükten beri hayalim Alsancak Stadyumu’nda oynamak. Kulübüm neyi uygun görürse o olsun isterim ve giderken de Altay’a fayda sağlamak isterim. Eğer o kulüpler bana resmi teklif yaparsa o zaman düşünürüm. Görüşmeler var ancak resmi teklif henüz gelmedi"

Senin için hazırladığımız haberler