Altaylı oyuncular 1 puan için sevinçli

Orhan Gülek
04.12.2021 - 21:22 | Son Güncellenme: 04.12.2021 - 21:28

Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Altay'da futbolcular maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Altaylı oyuncular 1 puan için sevinçli

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında evinde Altay ile 2-2 berabere kaldı. Konuk ekip, 17'de Pinares ile öne geçti. 34'te Halil Dervişoğlu skoru eşitlerken, oyuna sonradan giren Diagne 79. dakikada skoru 2-1'e taşıdı. Maçta son sözü 86. dakikada penaltı golüyle Altaylı Bamba söyledi. 

Karşılaşma sonrası Altaylı futbolcular açıklamalarda bulundu.

Altay'da orta saha pozisyonunda görev yapan ve takımın ilk golünü atan Şilili futbolcu Pinares, maç sonu şöyle konuştu:

 

Pinares: "Yenmek için oynadık bugün"

 

"Arkadaşlarımız için mutluyum, bir puan bizim için güzel. Hocamız ilk yarı içeri girince geri çekilmeyeceğimizi, bir gol daha atmamız gerektiğini söyledi. Yenmek için oynadık bugün."

Altay'ın 30 yaşındaki futbolcusu Zeki Yıldırım ise şöyle konuştu:

 

Zeki Yıldırım: "Biz oynadığımız futboldan memnunuz"

 

"Çok keyifli bir maç oldu. Her şeyi yaptık. Pas yaptık, hücuma çıktık. Çok güzel maç oldu. Öne geçtik, mağlup duruma düştük ama pes etmedik. Güzel bir oyunla güzel bir skor aldık. Galibiyet de olabilirdi. İlk yediğimiz golde faul olduğunu düşünüyoruz. Biz oynadığımız futboldan memnunuz. Güzel bir deplasmandan 1 puan aldık. Geçen hafta da Başakşehir'den 1 puan almıştık, iyi oldu."

Altay'ın sağ bek pozisyonunda görev yapan oyuncusu Cebrail Karayel ise alınan 1 puanla ilgili şu ifadeleri kullandı:

 

Cebrail Karayel: "Kazanabilirdik de"

 

"Müthiş bir atmosfer vardı. Her şey çok iyiydi. Hocamız tek seçenek kazanmak dedi. Biz de onun için çıktık. Geçen hafta çok iyi savunma yapmıştık, ancak gelen topları iyi değerlendiremedik. Bu hafta daha iyiydik. Öne geçtik, rakip öne geçti, sonra beraberliği yakaladık. Kazanabilirdik de. Çok keyifliydi, İstanbul deplasmanında bir puan fena değil. Müthiş bir takım savunması yaptık, gelen topları da iyi değerlendirdik."

Senin için hazırladığımız haberler